Προωθηση projects 5 δις ευρω στον τουρισμο...

16:05 12/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Επενδύσεις που φθάνουν τα 5 δισ ευρώ σχεδιάζονται στο χώρο του τουρισμού της χώρας, ο οποίος αποδεικνύεται σε «αιχμή» για την προσπάθεια της οικονομικής ανάκαμψης. Και δεν είναι μόνο ...
οι επικείμενες επενδύσεις στον Αστέρα της Βουλιαγμένης ή το Ελληνικό αλλά οι κινήσεις που κάνουν σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς της χώρας νέοι ή υφιστάμενοι, ξένοι ή Έλληνες επενδυτές, αποπερατώνοντας νέες μονάδες ή ανακαινίσεις παλαιότερων σε μία προσπάθεια να ικανοποιηθεί το αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα.

Το
τελευταίο διάστημα γνωστές διεθνείς αλυσίδες, όπως η Amanresorts και η αμερικανική Nikki Beach έκαναν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα. Επίσης άρχισαν να δραστηριοποιούνται γνωστά funds και επενδυτικά σχήματα, όπως τα Third Point, Oakhill, Oaktree, Fortress και BlackRock, η βρετανική Minoan Group, διάφορα funds από Κορέα, Κίνα και ΗΠΑ για το έργο-μαμούθ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, Ελληνοαυστραλοί επενδυτές για το «Iliad Resort» στην Ιθάκη, το Oaktree, ένα από τα κορυφαία αμερικανικά hedge funds, η γερμανική επενδυτική Taurus Investments Holdings.

Την ίδια ώρα κορυφαίοι ελληνικοί όμιλοι ενισχύουν τις αλυσίδες τους όπως για παράδειγμα τα Grace Hotels του ομίλου Libra της εφοπλιστικής οικογένειας Λογοθέτη ή τα Costa Navarino της TEMES, συμφερόντων Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα