Προφυλακίστηκε ο συνεπιβάτης του αλκέτ ριζάι

19:28 2/2/2021 - Πηγή: Fimotro
Κατηγορείται για αιματηρή επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδας

Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης της αιματηρής επίθεσης σε μπαρ στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017.

Είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες στη Λαμία κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου της αστυνομίας. Επέβαινε σε ένα πολυτελές τζιπ μαζί με τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και έναν ακόμα

άνδρα γνώριμο στις Αρχές.

Στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, Χρήστος Μαυρομμάτης.

Από τη μεριά του ο έτερος συνήγορος, Σταύρος Γεωργόπουλος, σημείωσε ότι «υπάρχει οπτικό υλικό και το περιστατικό έγινε μπροστά σε 200 μάρτυρες οι οποίοι θα πουν ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση. Σύχναζε και δούλευε εκεί άρα είναι παράλογο να κάνει κάτι τέτοιο».

«Είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε το ένταλμα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή» ανέφερε τέλος.

The post Προφυλακίστηκε ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα