Προφυλακιστηκε ο 43χρονος συντροφος της αστρολογου...

08:52 4/5/2013 - Πηγή: Fimotro
ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...
Την οδύνη του για το χαμό της αστρολογου, πρώην συντρόφου του, εξέφρασε απολογούμενος ενώπιον της 17ης ανακρίτριας, ο 43χρονος Πολυζώης Οικονομίδης που κρίθηκε ο προφυλακιστέος για τη δολοφονία της 55 χρονης τα ξημερώματα...
της Μ. Τρίτης, στην Κηφισιά.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που αντιμετωπίζει και να ισχυρίστηκε οτι δε θυμάται τι συνέβη γιατί βρισκόταν υπο την επήρεια αλκοόλ. Σε γραπτή δήλωση
των συνηγόρων του αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο κατηγορούμενος εκφράζει την οδύνη του για το χαμό της αγαπημένη του φίλης Νατάσας. Η υπόθεση έχει πολλά κενά που διερευνά η Δικαιοσύνη. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία. Στην απολογία του, όπως και στην Αστυνομία, έχει φανεί πως υπάρχει απόλυτο κενό μνήμης οφειλόμενο στην αποδεδειγμένα υπερβολική χρήση αλκοόλ και σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».
Το έγκλημα είχε γίνει λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, στην οδό Ασκληπιού, Κηφισιά μετά απο έντονο καυγά ανάμεσα στο δράστη και το θύμα στη μέση του δρόμου.
Ο Οικονομίδης σύμφωνα με την κατηγορία μπήκε στο αυτοκίνητο της και παρέσυρε την γυναίκα προκαλώντας της ακαριαίο θάνατο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η μία ρόδα είχε συνθλίψει το στήθος της άτυχης γυναίκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα