Προεδρο της δημοκρατιας απο αυτη τη βουλη θελει ο μεϊμαρακης

13:22 24/7/2014 - Πηγή: Fimotro
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ...
Την εκτίμησή του ότι η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να κρύψει τον προβληματισμό...
του για το γεγονός ότι οι συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα «άρχισαν πρόωρα», διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον «παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου».
Ο Πρόεδρος της Βουλής
σε συζήτησή του με δημοσιογράφους, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί στον Ναό της Δημοκρατίας για τη συμπλήρωση 40 ετών από την αποκατάσταση του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, υποστήριξε ότι το άτυπο αυτό «προεκλογικό» κλίμα εν δυνάμει έχει αρνητικές επιπτώσεις σε πολλά επίπεδα, όπως είναι η εσωτερική πολιτική ατμόσφαιρα, αλλά και η εικόνα που διαμορφώνουν για τη χώρα ξένοι εταίροι, επενδυτές κλπ. Υπό αυτό το πρίσμα και ενόψει της συζήτησης για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης επαναδιατύπωσε παλαιότερη θέση του σχετικά με την ανάγκη απεμπλοκής της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρόωρη διάλυση της Βουλής και την προσφυγή στις κάλπες.
Ο Β. Μεϊμαράκης, λοιπόν, υποστηρίζει ότι μετά από το ενδεχόμενο να υπάρξουν τρεις άκαρπες ψηφοφορίες, θα πρέπει ο Πρόεδρος να εκλέγεται από το λαό με τους πολίτες να καλούνται να επιλέξουν από τις υποψηφιότητες που θα έχει αναδείξει-υποδείξει η Βουλή.
Εντάξει Βαγγέλη. Μας... έπεισες. Εάν δεν εκλεγεί Πρόεδρος, πάμε σε εκλογές και γίνεσαι... Λούης! Λογικό είναι να μην το θέλεις αυτό
Keywords
Τυχαία Θέματα