Ποταμι: ασ΄ τον τρελο στην τρελα του!

12:49 8/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Όπως σας έχω ενημερώσει με παλαιότερες αναρτήσεις, λόγω της ρευστότητας των «πολιτικών» εκλογών και της αβεβαιότητας που επικρατεί, μετά την εμφάνιση της «ελιάς» και...
του «ποταμιού», αλλάζει η στρατηγική των κομμάτων.

Έτσι και εγώ κατά διαστήματα «επισκέπτομαι» τους Δελφούς για να μου δίνουν πληροφορίες με βάση τα ερωτήματα που θέτω γύρω από την πολιτική κατάσταση της χώρας. Εκεί τηρούνται όλες οι διαδικασίες μέχρι να φθάσουν τα ερωτήματα στην «Πυθία». Σύντομα θα
έχουμε όλες τις προβλέψεις για τα ποσοστά των κομμάτων και των αριθμό των Ευρωβουλευτών, Δήμους και Περιφέρειες.

Που κερδίζει και που χάνει η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τα μικρότερα κόμματα. Οι δημοσκοπήσεις που δίνουν οι δημοσκόποι δεν έχουν καμία σχέση με τα τελικά αποτελέσματα. Όλοι θα εκπλαγούν γιατί κυρίαρχο λόγο θα παίξει η ψυχολογία και η κατάθλιψη στην οποία βρίσκεται ο Ελληνικός λαός.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ως «θεοπρόπης» έθεσα στο «Μαντείο» μέσω των ιερέων προς την «Πυθία» ερώτημα για το νεοσύστατο κόμμα «ποτάμι» του κ. Θεοδωράκη. Μαζί έστειλα και τα δημοσιεύματα του τύπου και των ΜΜΕ, Le Figaro, Spiegel, ALPHA, MEGA, Fainancial TIMES, economist, Sigma FM ΖΑΚΥΝΘΟΣ, Huffington, parapolitika κ.ά σχετικά με δηλώσεις του κ. Σταύρου Θεοδωράκη και το ενδεχόμενο να διεκδικήσει στο μέλλον ακόμη και την πρωθυπουργία!!!

Η απάντηση που πήρα σε πρώτη φάση, είναι ένα τραγούδι σε στίχους και μουσική του Ακη Πάνου που γράφτηκε το 1977, με εκτελεστή τον Μανόλη Μητσιά., «ο τρελός: Ας΄τον τρελό στην τρέλα του!».

Πραγματικά είναι καταπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση. Εγώ το άκουσα 2-3 φορές και με εντυπωσίασε. Είναι προφητικό για τη σημερινή εποχή και κυρίως για το «ποτάμι». Απολαύστε τους στίχους του τραγουδιού, και όσοι θέλετε και ακουστικά. Καλύτερο άκουσμα για την εποχή μας δεν υπάρχει!

Ο ΤΡΕΛΟΣ!
Άσ' τον τρελό στην τρέλα του
και μη τον συνεφέρεις
Τι κρύβει μέσα το μυαλό
ενός τρελού δεν ξέρεις

Μπορεί να βρει στην τρέλα του
αυτά που 'χει ποθήσει
και που δεν αξιώθηκε
να δει και ν' αποκτήσει

Βρε άσ' τον τρελό στην τρέλα του
άσ' τονε στο όνειρό του
Τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
κι έφτιαξε ένα δικό του
Keywords
Αναζητήσεις
το τραγούδι βρε ας τον τρελό στην τρςλα του τελευταία εκτέλεση
Τυχαία Θέματα
Ποταμι,potami