Ποσπερτ: συνεχιζουμε τον αγωνα μας 17 μηνες μετα εναντια στο «μαυρο» της ερτ και τα... ματ!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
«8η Μέρα: Νόμος 4173/2013, άρθρο 8 παρ. 8: Το ΕΣ μετά από συγκροτησή του σε σώμα, λειτουργεί νόμιμα, ακόμη και αν ένα η περισσότερα από τα μέλη του εκπέσουν, παυθούν, η παραιτηθούν η βρεθούν σε...
μόνιμη αδυναμία να ασκούν τα καθηκοντά τους για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον τα εναπομείναντα μέλη είναι τουλάχιστον πέντε (5)».

Κύριε Φορτσάκη, κα Καραπαναγιώτη, κα Δαμιανίδη κε Καρυτινέ, θα δώστε τα πρακτικά διορισμού «μαϊμού» ΔΣ της ΝΕΡΙΤ; Νομιμότητα και εφαρμογή των νόμων, όχι μόνο στα πανεπιστήμια και τους φοιτητές, αλλά και στην (ΕΡΤ)ΝΕΡΙΤ. Παντού
κύριε Πρύτανη. Όχι εκεί που δεν μας βολεύει να παραβιάζουμε τους νόμους; Ακαδημαϊκός δάσκαλος είστε, τι διδάσκετε τους φοιτητές σας; Την παρανομία; Μη σιωπάτε, δεν θα αποφύγετε την βάσανο. Θα απολογηθείτε στον Ελληνικό λαό, όσο και αν σας καλύπτει η συγκυβέρνηση!!!

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την είσοδο των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, και 17 μήνες από το «μαύρο» που έριξε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ, ο αγώνας των απολυμένων συνεχίζεται πιο δυνατός.
Σε ανακοινωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ επισημαίνει:

Η δύναμη μας γιγαντώνεται, διαψεύδοντας τις "Κασσάνδρες" που πίστευαν ότι το " πανηγυράκι "μας όπως αποκαλούσαν τον αγώνα μας μετά το "μαύρο" θα λάβει τέλος.

17 μήνες, ο αγώνας ψυχής και ζωής συνεχίζεται αταλάντευτα Οι προσπάθειες τους να μας αποτελειώσουν πέφτουν στο κενό. Βάλαμε χρώμα με τον αγώνα μας, δώσαμε όρκο τιμής στους 16 νεκρούς μας, μπήκαμε στις καρδιές του κόσμου που είναι πλάι μας, και είναι η ανάσα μας!

Ο αγώνας μας καρποφορεί και αποδίδει, το βλέπουμε καθημερινά στον παλμό της ανταπόκρισης, παρά τον πόλεμο της ξενόδουλης κυβέρνησης και των συνεταίρων της, αλλά και μερικών που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια, κινδυνολογούν και προσβλέπουν σε οφέλη, αλλά και της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, που έχει ξεχαστεί στον ρόλο του εταίρου της συγκυβέρνησης και της βάζει πλάτη στα καθημερινά όργια της, εναντίον της χώρας και των εργαζόμενων !.

Ενωμένοι όλοι δώσαμε το παρόν στις 7 Νοεμβρίου έξω από το Ραδιομέγαρο. Απέναντι από το ψεύτικο και υπόδουλο πρόσωπο μιας ψεύτικης ενημέρωσης.

Μαζί με τους ακούραστους αγωνιστές της ertopen σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, σε κάθε Ρ/Σ, στην ΕΡΤ3, όλοι μαζί διαδηλώσαμε με ένα στόμα μια φωνή εναντία στη δίνη της βάρβαρης πολιτικής. Μακριά στην απόσταση, αλλά τόσο κοντά στη συσπείρωση και στο κοινό στόχο της δικαίωσης!

Ευχαριστούμε όλους όσους ένωσαν τη φωνή τους μαζί μας... φτάσαμε ως τα κάγκελα και συμβολικά σπάσαμε τις αλυσίδες της "σιωπής" και θα συνεχίσουμε μέχρι να σπάσουμε όλες αυτές τις αλυσίδες που βάζουν και κρατούν κλειστό και φιμωμένο το Ραδιομέγαρο της κατοχής.

Θα σπάσουμε όσες αλυσίδες βάζουν και θα ανοίξουμε αυτά τα κάγκελα που μένουν κλειστά γιατί ο "φόβος τους φυλάει τα έρημα."
Η "ερημιά όμως της πολιτικής τους", τους ξερνά....

Θα συνεχίσουμε...μέχρι να σπάσουμε τις αλυσίδες τους, που μετέτρεψαν σε σιδερόφρακτη φυλακή τον άλλοτε ζωντανό "ναό" της ενημέρωσης.

Το πανηγυράκι που επικαλέσθηκαν φουντώνει, και θα γίνει η μεγάλη γιορτή της νίκης!
Το γλυκοχάραμα πλησιάζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα