''ποιος εδωσε το δικαιωμα στο συριζα να μιλανε για αποστασια;''

20:19 7/12/2014 - Πηγή: Fimotro
Στην αντεπίθεση για τα περι αποστάτες πέρασε και ο κ. Βασιλης Καπερνάρος επιστρέφοντας τις κατηγορίες στον ΣΥΡΙΖΑ. «Προκαλούν δυσωδία αυτά που ακούμε...
Πως είναι δυνατόν να μιλούν για αποστασία; Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε μη βουλευτές εκπρόσωπους τύπου και μη εχέφρονες να μιλούν για αποστασίες» ειπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ανέγνωσε μάλιστα τον ορισμό της λέξης αποστάτη από λεξιλόγιο και ρώτησε την αξιωματική αντιπολίτευση εάν θεωρεί κάποιον βουλευτή
ότι είναι «προδότης, κινηματίας».

«Με ποιο δικαίωμα σπιλώνεται ονόματα και υπολήψεις» συνέχισε και πέταξε το γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ «Μήπως είστε αποστάτες εσείς που μιλάτε με αυτό τον ξεδιάντροπο τρόπο; Μήπως είναι αυτοί αποστάτες από το Σύνταγμα; Ο βουλευτής ορκίζεται στο να υπακούει στο Σύνταγμα κα στους νόμους και να εκπληρώνει ευσυνείδητα τα καθήκοντα του. Οι βουλευτές εχουν απεριόριστο δικαίωμα ψήφου κατά συνείδηση. Ο βουλευτής δεν καταδιώκεται για γνώμη και ψήφο κατά την εκτέλεση των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων».

Μίλησε για «μηχανουργία που μηχανεύονται δήθεν μηχανισμούς αποστασίας» ενώ αναρωτήθηκε «ο αρχηγός σας συνομίλησε με τέσσερις ανεξάρτητους βουλευτές. Ο Τσίπρας κάλεσε δύο κύριους και δύο κυρίες. Τι συζητήσανε; Για την αστρολογία και την μετεωρολογία; Μήπως ο Τσίπρας θέλει να προσεταιριστεί βουλευτές για να μην γίνει η διαπραγμάτευση για την συμφωνία;»

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα ψηφίζει κατά συνείδηση «Δεν μπαίνω σε μαντρί και αν υπήρχα θα έβγαινα. Αντί να τιμάτε ότι υπάρχουν πολλοί ανεξάρτητοι βουλευτές τους κατηγορείτε».
Keywords
Τυχαία Θέματα