''ποιος εδωσε τα 4 εκατ. ευρω για την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου της αυγησ; ''

Τη σκυτάλη στην εκτόξευση καταγγελιών και υπονοούμενων για οικονομικές ατασθαλίες και δοσοληψίες έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Τριαντάφυλλος ...
που μίλησε για «ύποπτες» αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και «ανεξήγητη» συσσώρευση χρεών των «οργάνων» του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή» και ραδιοφωνικός σταθμός «Κόκκινο».
Επιπροσθέτως, ο κ. Τριαντάφυλλος επικαλέστηκε παλαιότερες δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλή Κοροβέση, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε λάβει χρήματα από την Siemens.
«Η εφημερίδα "Αυγή" ολοκλήρωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 4 εκατ. ευρώ μέσω τριών τραπεζικών λογαριασμών» είπε και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει «ποιοι και γιατί έδωσαν αυτά τα χρήματα;». Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Κόκκινο» εμφάνισε το 2013 ζημιές ύψους 5,639 εκατ. ευρώ αν και το 2009 είχε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ και ρώτησε «πώς σωρεύτηκαν αυτές οι ζημιές; Εκτός από τα οικονομικά των κομμάτων θα πρέπει να ελέγχονται και όλα τα νομικά πρόσωπα που συνδέονται με αυτά για να δούμε αν υπάρχουν σχέσεις δούναι και λαβείν»
Keywords