Ποια στοιχεία έχει η ελας για τον 32χρονο

13:34 17/6/2021 - Πηγή: Fimotro
Τα νέα ευρήματα που ανατρέπουν τα δεδομένα

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ βρίσκεται ο 32χρονος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος για να δώσει νέα κατάθεση στους αστυνομικούς, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις εξονυχιστικές έρευνες της Αστυνομίας στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά .

Όπως

όλα δείχνουν εντός των επόμενων 24ωρων η σοκαριστική υπόθεση είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν αφορούν κλήσεις που έκανε ο πιλότος το επίμαχο διάστημα, ενώ ήταν δεμένος.

Επιπλέον, σύμφωνα με το OPEN, η άτυχη Κάρολαϊν φορούσε ένα smartwatch, το οποίο κατέγραφε τους παλμούς της και τα δεδομένα που ανακτήθηκαν δεν συνάδουν με τις ώρες από τις καταθέσεις του συζύγου της.

Με βάση αυτά το νέα στοιχεία, στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν με ελικόπτερο, το πρωί της Πέμπτης (17.06.2021) στην Αλόννησο, την ώρα που τελούνταν μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Διακριτικά, πλησίασαν τον πιλότο, ο οποίος είχε φτάσει από χθες με ελικόπτερο της εταιρίας όπου εργάζεται στο νησί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Εν τω μεταξύ, σήμερα τελέστηκε στην Αλόννησο, τόπο όπου ζει η οικογένεια του θύματος Τρισάγιο στη μνήμη της. Εκεί είχε μεταβεί και ο 32χρονος πιλότος σύζυγός της, ο οποίος αποχώρησε αμέσως μετά, καθώς κλήθηκε στη ΓΑΔΑ για να δώσει νέα κατάθεση τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ενημερώθηκε από αστυνομικό ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία και χρειάζεται ο ίδιος να μεταβεί στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Ο 32χρονος μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό έφυγε αμέσως από το νησί με ελικόπτερο και λίγο μετα τη 1 πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ όπου αυτή την ώρα δίνει κατάθεση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Καθημερινή», από την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Παρόλο που τα στελέχη της Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερεύνησαν εξονυχιστικά τους εσωτερικούς χώρους της μεζονέτας, δεν προέκυψαν ευρήματα που να επιβεβαιώνουν την παρουσία ληστών. Ακόμα, αναζήτησαν μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που να μαρτυρούν την παρουσία ληστών στο σπίτι και να αποκαλύπτουν στοιχεία για τη διαφυγή τους. Ούτε σε αυτή την περίπτωση όμως προέκυψαν αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις τεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, προέκυψαν στοιχεία που δείχνουν άγνωστες κινήσεις πρωταγωνιστών της υπόθεσης μέσα στην μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Αυτά τα στοιχεία φέρεται μάλιστα να αλλάζουν την εικόνα που είχε δημιουργηθεί για όσα είχαν συμβεί τις μοιραίες ώρες μέσα στο σπίτι.

The post Ποια στοιχεία έχει η ΕΛΑΣ για τον 32χρονο appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα