Πηγε στην πιατσα ο μιλτιαδησ!

16:41 5/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Από τα αξιοσημείωτα της αιφνιδιαστικής επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας στο λιμάνι του Πειραιά, τα χαράματα της προηγούμενης Πέμπτης, ήταν η συνάντηση και το «πηγαδάκι» που είχε με ταξιτζήδες. Ο...
Βαρβιτσιώτης, αφού επισκέφθηκε τον Α΄ Τερματικό Σταθμό της Κρουαζιέρας, όπου συνομίλησε με το προσωπικό αλλά και τουρίστες, κατευθύνθηκε στην «πιάτσα» των ταξί, όπου μίλησε για αρκετή ώρα με επαγγελματίες οδηγούς.
«Πρώτη φορά βλέπουμε Υπουργό να έρχεται
εδώ. Συνήθως μας αποφεύγουν» είπε χαρακτηριστικά οδηγός των ταξί, μόλις παρατήρησε τον Υπουργό να κατευθύνεται προς την πλευρά τους. Κοινή διαπίστωση από τα λεγόμενα των ταξιτζήδων ήταν ότι έχει δημιουργηθεί μία στρεβλή εικόνα για τον κλάδο των ταξί στην κοινωνία, «ένας είδους ρατσισμός» όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Από την πλευρά του ο Μιλτιάδης τους δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει όπου μπορεί, αλλά παράλληλα τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εξυπηρέτηση του κόσμου, ιδίως την τωρινή περίοδο που ο τουρισμός είναι στο ανώτατο σημείο αιχμής του. «Ο ρόλος σας είναι κομβικός για την εικόνα της χώρας μας και είμαι σίγουρος ότι δεν θα παρατηρηθούν προβλήματα» κατέληξε σε αυτό το ιδιότυπο πηγαδάκι, που έστησαν οι δύο πλευρές.
Keywords
Τυχαία Θέματα