Περισσοτερα απο 400 κιλα κανναβης εντοπιστηκαν σε φορτηγο διεθνων μεταφορων στον ασπροπυργο...

00:01 13/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Πάνω από 400 κιλά κάνναβης εντοπίστηκαν από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών, σε φορτηγό όχημα διεθνών μεταφορών στο 17ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο...

Συνελήφθη ο 42χρονος δανός οδηγός του φορτηγού, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. αποτελεί μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών πανευρωπαϊκά.
Το συγκεκριμένο
φορτίο είχε προορισμό τη Δανία και στα συνοδευτικά έγγραφα είχε δηλωθεί η μεταφορά μπαχαρικών και εδώδιμων προϊόντων, ενώ το φορτηγό μετέφερε και νόμιμο φορτίο τυριών, ελαιολάδου και ξηρών καρπών.
Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διεξάγεται περαιτέρω έρευνα για ταυτοποίηση και εντοπισμό και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση, ενώ ενημερώθηκαν μέσω EUROPOL οι διωκτικές αρχές της Δανίας, για την διεξαγωγή παράλληλης έρευνας ως προς τον εντοπισμό των φερομένων ως παραληπτών του φορτίου.
Συγκεκριμένα κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 415,615 κιλών μέσα σε 330 συσκευασίες, καθώς επίσης διάφορα χρηματικά ποσά (400 ευρώ, 400 κορώνες Δανίας, 15 λίρες Τουρκίας, 20 Λέι και 5 Λεβ Ρουμανίας) και πέντε κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Keywords
Τυχαία Θέματα