Παρουσια του πρωθυπουργου τα εγκαινια στο αεροδρομιο της παρου

10:00 29/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Στην Πάρο μεταβαίνει σήμερα αυθημερόν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου του νησιού. Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει το...
πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ειδική πτήση της Aegean/Olympic Air για την Πάρο και θα επιστρέψει στην Αθήνα
το απόγευμα.

Η τελετή εγκαινίων και ο αγιασμός του νέου αεροδρομίου θα γίνουν στις 12 το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί ομιλία του πρωθυπουργού και χαιρετισμός από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη, και τον αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Aegean Airlines Ευτύχιο Βασιλάκη.

Ο πρωθυπουργός αφού ξεναγηθεί και περιηγηθεί τους χώρους του νέου κρατικού αερολιμένα Πάρου, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς.

«Η μετάβαση του Πρωθυπουργού και της κυβερνητικής αντιπροσωπείας στην Πάρο γίνεται κατόπιν πρόσκλησης της Aegean η οποία διοργανώνει αυθημερόν ειδική πτήση προς και από την Πάρο στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου» διευκρινίζαν χθες από το Μέγαρο Μαξίμου στον απόηχο της αντιπαράθεσης για την κυβερνητική αποστολή.

Ταυτόχρονα επισημαίνουν πως δεν πρόκειται για μια προγραμματισμένη εμπορική πτήση της εταιρείας, της οποίας τα εισιτήρια δωρίζονται σε βουλευτές ή μέλη της Κυβέρνησης, αλλά είναι μια εξαρχής ειδική πτήση ως μέρος της εκδήλωσης των εγκαινίων, που δεν συνιστά ούτε παροχή ούτε δώρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα