Παρενεβη ο εισαγγελεας για το... καμπινγκ στο αριστοτελειο πανεπιστημιο

00:30 15/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Παραγγελία προς τις Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης έκανε σήμερα το μεσημέρι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη, με αφορμή την κατασκήνωση ''Νο Border Camp'' που έχει στηθεί στους χώρους του...
Campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της πόλης.
Με την συγκεκριμένη παραγγελία, η κ. Κακάλη ζητά να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων εντός των
χώρων του ΑΠΘ, όπου ξεκίνησε η κατασκήνωση που τιτλοφορείται «No Border Camp - Thessaloniki 2016», ζητεί η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο, δε, της ίδιας παραγγελίας, η εισαγγελική λειτουργός καλεί την Αστυνομία να την ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει, ώστε να έχει ιδία άποψη.
Νωρίτερα, η κ. Κακάλη είχε ενημερωθεί από τις Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος, που μετέφεραν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο εκδήλωσης έκνομων ενεργειών.
Στο μεταξύ, το πρωί, μετά την εμφάνιση των πρώτων κατασκηνωτών στους πανεπιστημιακό campus, τόσο η Πρυτανεία όσο και η Αστυνομία ενημέρωσαν τηλεφωνικά την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Ιωάννα Ζωγράφου για την εξέλιξη αυτή.

Η εισαγελέας, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έδωσε με τη σειρά της εντολή στην Αστυνομία για τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας, εάν διαπιστωθεί η τέλεση αξιόποινων ενεργειών.
Keywords
Τυχαία Θέματα