Παραιτηση στραβελακη απο την διευθυνση ειδησεων του mega...

17:46 30/7/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΨΗΣ...
Με μια ανακοίνωση που υπογράφεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο του σταθμού κύριο Νίκο Πεφάνη, το Mega γνωστοποιεί ότι...
η «παραίτηση του κ. Νίκου Στραβελάκη από τη θέση του Διευθυντού Ειδήσεων και Ενημέρωσης έγινε ομόφωνα δεκτή».

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της Τηλέτυπος Α.Ε. το οποίο συνήλθε σε σώμα την 30η Ιουλίου 2015 με σκοπό να συζητήσει «την αναδιοργάνωση του ενημερωτικού τομέα του τηλεοπτικού σταθμού», αποφασίστηκε ότι ο διάδοχος του Νίκου Στραβελάκη στη διεύθυνση
ειδήσεων θα είναι ο Μανώλης Καψής.

Στη σύντομη ανακοίνωση, το Mega δεν αναφέρει ποιος θα είναι εφεξής ο ρόλος του Στραβελάκη, εάν πχ θα επιστρέψει στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, όπως ψιθυρίζεται, εάν θα αναλάβει κάποιον άλλο ρόλο ή ακόμη και το εάν θα αποχωρήσει εντελώς από τον σταθμό. Φυσικά, υπάρχει η συνήθης τυπική αναφορά, δια της οποίας το ΔΣ του Mega ευχαριστεί τον κ. Στραβελάκη «για την πολυετή και πολύτιμη συμβολή του στον Ενημερωτικό Τομέα του σταθμού».

Το ότι η διοίκηση του Mega αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων τον πλέον πιστό και αφοσιωμένο εργάτη τους και μάλιστα ύστερα από μόλις έξι μήνες στη θέση του προϊσταμένου, ήταν προαποφασισμένο από την αρχή του Ιουλίου. Η εκτίναξη του Σκάι και η κατάληψη της κορυφής στην τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων κατά την πλέον κρίσιμη περίοδο του φετεινού καλοκαιριού λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, φαίνεται ότι αιφνιδίασε το Mega -και ουδόλως ικανοποίησε την ιδιοκτησία του.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την απώλεια της πρωτοπορίας στους δείκτες τηλεθέασης, ο Νίκος Στραβελάκης υπέβαλε την παραίτησή του προ εβδομάδων, όμως την Πέμπτη 30 Ιουλίου έγινε επισήμως δεκτή. Και, βεβαίως, από την επομένη η σκυτάλη της διεύθυνσης ειδήσεων περνά στον επόμενο, τον Μανώλη Καψή.
Keywords
Τυχαία Θέματα