Παπαρηγα : προσωρινη ηττα το προσφατο εκλογικο αποτελεσμα

09:13 14/7/2012 - Πηγή: Fimotro
«Είχαμε ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα, ας πούμε είχαμε μια προσωρινή ήττα, αλλά δεν λυγίσαμε πολιτικά και ιδεολογικά, γιατί αυτή η ήττα θα σήμαινε καταστροφή για το εργατικό και λαϊκό κίνημα» είπε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα...
σε ομιλία της στο Πάρκο Φιξ, τονίζοντας ότι «το ΚΚΕ μπορεί να ανακτήσει τις απώλειες γιατί δεν διέπραξε θεμελιακό πολιτικό λάθος».

Επίσης, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι θα αποτελέσει
ήττα για το εργατικό κίνημα στην Ελλάδα αν περάσουν είτε ρατσιστικές αντιλήψεις εναντίον των μεταναστών, είτε κοσμοπολίτικες αντιλήψεις βίαιης ενσωμάτωσης τους, και διακήρυξε τη διεθνιστική αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους μετανάστες και στις μετανάστριες που οδηγήθηκαν «με τον πιο βίαιο τρόπο στην προσφυγιά, στην ξενιτιά, εξαιτίας πολέμων, πείνας, φασιστικών δικτατορικών καθεστώτων και διωγμών».

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι «χωρίς να ωραιοποιούμε ένα υπαρκτό πρόβλημα, ξεκαθαρίζουμε ότι απορρίπτουμε τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την ξενοφοβία, κάθε πολιτική και πρακτική του «διαίρει και βασίλευε», κάθε ενέργεια που οδηγεί στην καλλιέργεια έχθρας ανάμεσα στους λαούς.»
Keywords
Τυχαία Θέματα