Πανζουρλισμος στις τραπεζες απο τα ξημερωματα

08:20 1/7/2015 - Πηγή: Fimotro
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ
Χαμός γίνεται από το πρωί στις τράπεζες που θα εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους. Παράλληλα οργή έχει προκαλέσει στους συνταξιούχους που βρέθηκαν από τα...
ξημερώματα έξω από τις τράπεζες για να σηκώσουν από τα γκισέ 120 ευρώ για μια φορά αυτή την εβδομάδα το γεγονός ότι στις τρεις από τις τέσσερις μεγάλες τράπεζες
- με την εξυπηρέτηση της τράπεζας Πειραιώς - θα εξυπηρετηθούν αλφαβητικά. Την οργή τους μεγαλώνει, μάλιστα, το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης κι έτσι δεν είχαν ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή.
Από τα 968 υποκαταστήματα των τραπεζών που θα λειτουργήσουν μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να περάσουν περίπου 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχοι που δεν διαθέτουν χρεωστική κάρτα ή κάρτα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ.

Ήδη από νωρίς το πρωί σχεδόν σε όλα τα υποκαταστήματα παρατηρούνται ουρές από συνταξιούχους που περιμένουν μετά από τρεις ημέρες να σηκώσουν τα 120 ευρώ, το όριο ανάληψης για αυτή την εβδομάδα, δηλαδή, που αποφασίστηκε από το υπουργείο Οικονομικών για τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ΑΤΜ ή χρεωστικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα