Οταν ο σκαϊ εβγαζε τη μπακογιαννη σιγουρη νικητρια στη νδ!!! (δυο καρτεσ)


ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Από σήμερα και μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που θα γίνουν εκτός απροόπτου στις 22 Νοεμβρίου του 2015, το Fimotro που...
έχει τεράστιο αρχείο με δημοσκοπήσεις
από πολύ παλιά, θα θυμίζει συχνά - πυκνά στους πάντα ενημερωμένους αναγνώστες του πόσο έξω μπορούν να πέσουν οι δημοσκόποι οι οποίοι για μια ακόμα φορά κινδυνεύουν να γελοιοποιηθούν εντελώς.
Μόλις δέκα ημέρες πριν τις εκλογές του 2009 στις οποίες κέρδισε με μεγάλη διαφορά ο Α. Σαμαράς η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και η Καθημερινή είχαν δημοσιεύσει την τελευταία τους έρευνα σε συνεργασία με την εταιρεία Public Issue για τη διαδοχή στη ΝΔ. Τότε ήταν τρεις οι υποψήφιοι. Ο Α. Σαμαράς που πήρε μεγαλύτερο ποσοστό από 50% ενώ κάποιες μετρήσεις τον έδειχναν τρίτο πριν αποσυρθεί ο Αβραμόπουλος(!), η Ντόρα Μπακογιάννη που πήρε περίπου 40% και ο Π. Ψωμιάδης που πήρε 10%.
Τα επισημαίνουμε τα ποσοστά που πήραν γιατί σήμερα εμφανίστηκε δημοσκόπηση που δίνει στον έναν υποψήφιο μόλις 4% (Άδωνις Γεωργιάδης)! Δεν γίνεται ένα υποψήφιος με σχετική προβολή να πάρει τόσο χαμηλό ποσοστό και φάνηκε από τον Ψωμιάδη που πήρε 10% στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές.
Πατήστε κλικ στις κάρτες και δείτε τι στοιχεία παρουσίαζαν! Παρόμοιες δημοσκοπήσεις και άλλων εταιρειών εκείνης της περιόδου έχει στο αρχείο του το Fimotro και θα τις παρουσιάσουμε σύντομα...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα