''οσο ομορφα ακουγονται οι λαικιστικες υποσχεσεις, τοσο ομορφα καιγονται''...

Τάχθηκε υπέρ του οράματος της «μεγάλη Ελλάδας» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια ...
της διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ υπογράμμισε πως: «Πρέπει να αντιληφθούμε πως πρέπει να υπάρχει ένα εθνικό όραμα εκ μέρους της κυβέρνησης, να μην κωφεύσουμε».

Ο ίδιος, αναφερόμενος στη νέα γενιά της χώρας, τη νεολαία, χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Τι έπαιξα στο
Λαύριο». Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε: «Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα». Τα ξέρουν όλα και τα απαιτούν, έχουν δικαιώματα. Και γι' αυτό το καλύτερο αύυριο που θέλουν να χτίσουν, μας εξουσιοδότησαν».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν δίστασε να σημειώσει πως η κυβέρνηση πρέπει να αφουγκραστεί τη θέληση των Ελλήνων και να τους προσφέρουμε τις πολιτικές με τις οποίες θα κάνουμε ένα μεγάλο άλμα πάνω από τη φθορά που μας απειλεί ως έθνος.

Τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του οράματος της «μεγάλης Ελλάδας», υπογραμμίζοντας πως αν δεν υπάρχει σήμερα, δεν υπάρχει αύριο. «Η μεγάλη Ελλάδα δεν τσιμπάει πια στα μεγάλα λόγια».

Η προσωρινή ανακούφιση δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, που σημείωσε: «Πλέον δεν... τσιμπαέι κανένας γιατί ο κόσμος επιζητεί έργα και πράξεις, γι' αυτό ακόμα οι πολίτες κάνουν θυσίες και αντέχουν. Άλλωστε όσο πιο όμορφα ακούγονται οι λαϊκίστικες υποσχέσεις, τόσο πιο όμορφα καίγονται».

«Πρέπει να στηρίξουμε την κυβέρνηση για να τελειώνουμε με τα μνημόνια, να πατήσουμε στο δρόμο της αλήθειας μακριά από ανεύθυνες πολιτικές» είπε, επιπλέον, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη από το βήμα της Βουλής.
Keywords
Τυχαία Θέματα