''oσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''...

«Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στα σχόλια που έχουν γίνει από πλευράς Νέας Δημοκρατίας ...
σχετικά με την πρόταση υποψηφιότητας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την προεδρία της Κομισιόν.
«Δεν περιμέναμε από τη Ν.Δ. και τον κ. Σαμαρά να αντιληφθούν τη σημασία και το συμβολισμό της επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό πως «αποτελούν τους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι» σε μια περίοδο που η Ε.Ε. αποδομείται από την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας.
«Να χαίρονται την κα Μέρκελ και τους συμμάχους τους», καταλήγει.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή τοποθετήσεις της εκπροσώπου της Ν.Δ. Άννας Ασημακοπούλου, αλλά και του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου.
«Κόμματα του περιθωρίου, μαρξιστικά, τροτσκιστικά και φανατικά ταγμένα εναντίον του ευρώ και της Ευρωζώνης, βλέπουν σαν γνήσιο εκφραστή τους τον κ. Αλέξη Τσίπρα. Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι, λέει ο κόσμος», δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου.
Ο κ. Παπαμιμίκος έκανε χθες λόγο για «αγωνιώδη προσπάθεια» του κ. Τσίπρα να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου για την ηγεσία της Κομισιόν, καλώντας μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει στους έλληνες πολίτες τα κόμματα που τον στηρίζουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα