Οργή τραμπ κατά ομπάμα: ήταν η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην ιστορία

00:12 19/8/2020 - Πηγή: Fimotro

Αφού βρέθηκε στο στόχαστρο της Μισέλ Ομπάμα, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζει “διεφθαρμένη” την κυβέρνηση Ομπάμα.

Αφού βρέθηκε στο στόχαστρο της Μισέλ Ομπάμα, μία ημέρα πριν, στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε σήμερα με οργή, χαρακτηρίζοντας «διεφθαρμένη» την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, με τον πρώην αντιπρόεδρο του οποίου, τον Τζο Μπάιντεν, θα αναμετρηθεί στις κάλπες την 3η Νοεμβρίου.

«Η κυβέρνηση Ομπάμα και Μπάιντεν ήταν η πιο διεφθαρμένη στην ιστορία, το γεγονός ότι ανακαλύψαμε πως ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ, είναι το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας μας. Ευχαριστώ για τα ευγενικά λόγια σας Μισέλ!», έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε μια σειρά από tweet.

The ObamaBiden Administration was the most corrupt in history, including the fact that they got caught SPYING ON MY CAMPAIGN, the biggest political scandal in the history of our Country. It’s called Treason, and more. Thanks for your very kind words Michelle!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 18, 2020
«Σας παρακαλώ, πρέπει κάποιος να εξηγήσει στη Μισέλ Ομπάμα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα ήταν εκεί, στον υπέροχο Λευκό Οίκο, χωρίς το έργο του συζύγου της Μπαράκ Ομπάμα», έγραψε, επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Somebody please explain to @MichelleObama that Donald J. Trump would not be here, in the beautiful White House, if it weren’t for the job done by your husband, Barack Obama. Biden was merely an afterthought, a good reason for that very late & unenthusiastic endorsement…..

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 18, 2020
Επαινώντας τον απολογισμό του και τη δημιουργία «της καλύτερης οικονομίας της ιστορίας» από την κυβέρνησή του, ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος διαβεβαίωσε ότι «έσωσε εκατομμύρια ζωές» και οικοδομεί «μια οικονομία ακόμη πιο ισχυρή σε σύγκριση με πριν».

«Οι θέσεις εργασίας αφθονούν, ο NASDAQ έχει ήδη φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ, τα υπόλοιπα έπονται! Καθίστε και παρακολουθήστε!», συνέχισε ο Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος επέκρινε επίσης την αντίδραση της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα και του Τζο Μπάιντεν μπροστά στην πανδημία της γρίπης H1N1 του 2009, χαρακτηρίζοντας τη διαχείρισή της «αδύναμη και αξιολύπητη».

«Κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις, είναι πραγματικά άσχημες. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι τα διεφθαρμένα fake ΜΜΕ τους έχουν δώσει λευκή επιταγή», σημείωσε.

Χθες, στο συνέδριο των Δημοκρατικών, η Μισέλ Ομπάμα στηλίτευσε την αδυναμία συναισθηματικής ταύτισης του ενοίκου του Λευκού Οίκου με τους Αμερικανούς.

The post Οργή Τραμπ κατά Ομπάμα: Ήταν η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην ιστορία appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα