Ωωωπααα!!!

Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Ποιος Ανταμ Σμιθ; Ποιος Κάρολος Μαρξ; Ποιος Μειναρντ Κευνς; Ποιος Ρικάρντο; Ποιος Κρουγκμαν; Ποιος Στίγκλιτζ; Ποια θεωρία των Παιγνίων και ποια των χορδών;; Πάνω από 250 χρόνια τώρα, όλοι οι...
θεωρητικοί επιστήμονες και φιλόσοφοι της Οικονομίας προσπαθούσαν να αποσαφηνίσουν τα οικονομικά φαινόμενα και να τα συγκεντρώσουν όλα σε μία Θεωρία. Πολλά Νόμπελ εδόθησαν σε ικανούς και άξιους ανθρώπους, οι οποίοι συνεισέφεραν κάθε φορά το λιθαράκι τους προς τον σκοπό αυτόν.

Ε, από προχθές τα μολύβια κάτω!

Ποιος
άλλος από έναν Έλληνα θα ήταν αυτός, που θα κατάφερνε αυτό που μέχρι σήμερα φάνταζε ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟΝ. Η Θεωρία που εξηγεί τα πάντα επιτέλους απεκαλύφθη! Δεν λέω «ανεκαλύφθη», διότι ο συγκεκριμένος Έλλην είμαι απολύτως βέβαιος ότι την είχε ανακαλύψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ήδη από την εποχή που φοιτούσε στο Λύκειο, όμως υπομονετικά ανέμενε να την αποκαλύψει σε όλους εμάς τους αμαθείς, όταν θα ερχόταν η κατάλληλη ιστορικά στιγμή! Ο ίδιος μεγάλωσε, έγινε Πρόεδρος Κόμματος, αρχηγός της αντιπολίτευσης, μέλλον Πρωθυπουργός, η Ελλάς σε κρίσιμη καμπή, οπόταν έφθασε η πολυπόθητη εκείνη στιγμή. Από του βήματος ομιλίας του στην Κρήτη προχθές, με μία φράση, ισοπέδωσε όλους τους ανωτέρω επιστήμονες :

«ΘΑ ΒΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ»…..

Απλώς θα επαναλάβω την περίφημη φράση του δημοσιογράφου μετά τον θρίαμβο της Ελλάδος στο Euro 2004 : Δεν περιγράφω άλλο!!!

Με εκτίμηση
Keywords
Τυχαία Θέματα