Ομολόγησε την ενοχή της και η σύζυγος του πρέσβη! (φωτό)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αμάξι του. Σύμφωνα με πληροφορίες που τα Βραζιλιάνικα μέσα θέλουν η σύζυγός του, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, να ομολόγησε την ενοχή της. Η Ολιβέιρα έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές της Βραζιλίας, όπως και ο εραστής της Σέρτζιο Γκόμεζ Μορέιρα Φίλιο, στρατιωτικός αστυνομικός 29 ετών, που επίσης ομολόγησε ότι πήρε μέρος στη δολοφονία. Εξάλλου, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη O Globo, συνελήφθη

και ο ένας από τους δύο συνεργούς, ο Eduardo Tedeschi, φίλος του Μορέιρα. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα τέταρτο άτομο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ξάδερφος του στρατιωτικού αστυνομικού.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η δολοφονία έλαβε χώρα στο σπίτι του ζευγαριού, στη Nova Iguaçu, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οπως έγινε γνωστό, μάλιστα, δεν υπήρχαν ίχνη πυροβολισμών, κάτι που οδηγεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι ο πρέσβης μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η Φρανσουάζ είναι ο εγκέφαλος του σχεδιασμού του εγκλήματος και ο 29χρονος στρατιωτικός αστυνομικός ο εκτελεστής. Σύμφωνα, δε, με τις νεότερες πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, τόσο η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα όσο και ο Σέρτζιο Μορέιρα ομολόγησαν ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα