Ομιλια θεοδωρακη με θεα την ακροπολη...

21:58 22/6/2015 - Πηγή: Fimotro
Ανοιχτή συνεδρίαση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού πραγματοποιείται το βράδυ της Δευτέρας...
σε μια από τις μεγαλύτερες ταράτσες των Αθηνών, στον Πολυχώρο ACRO (Ιερά Οδός και Πειραιώς γωνία) με θέα την Ακρόπολη.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν με θέμα «η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα» προσωπικότητες, όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης
Βούλγαρης, καθηγητής πολιτικής επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γιάννης Μεϊμάρογλου εκδότης της διαδικτυακής εφημερίδας «Μεταρρύθμιση» και μέλος της Επιτροπής Διαλόγου.

Στις 10:00 μ.μ. ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει για το κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος σε αυτή τη συγκυρία (η ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ 2, καθώς και μέσω Διαδικτύου σε live streaming στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=bsl0mXImuqs.

Στη συνάντηση, εκτός από τα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου θα συμμετέχουν και τα μέλη της νεοσύστατης Επιτροπής Διαλόγου Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και φίλοι που έχουν ζητήσει να συνταχθούν με το Ποτάμι: φιλελεύθεροι, αριστεροί, σοσιαλδημοκράτες, πράσινοι – ενεργοί πολίτες που βλέπουν το Ποτάμι ως τον κορμό της μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας που αναζητά η κοινωνία.

«Βαρύς ο λογαριασμός»

Σε σχόλιο για τη Σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών, το Ποτάμι ανέφερε Το ότι βρίσκουμε κοινό τόπο με τους εταίρους είναι θετικό. Δυστυχώς όμως, όπως προκύπτει από τις σχετικές διαρροές, οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν το λογαριασμό για την αργοπορία της κυβέρνησης και για τις ισορροπίες μεταξύ των συνιστωσών και των ακροδεξιών εταίρων. Η συνταγή θυμίζει εκείνες του παρελθόντος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με αυξήσεις φόρων και εισφορών που γονατίζουν την οικονομία. Ο ελληνικός λαός πληρώνει τα προεκλογικά ψέματα και τα μετεκλογικά λάθη του κ.Τσίπρα. Τουλάχιστον ο Πρωθυπουργός δείχνει να αποφεύγει το πιο ολέθριο λάθος: τη μετωπική σύγκρουση που θα οδηγούσε σε πλήρη καταστροφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα