''ολοι οι συμμαχοι της ελλαδας στην ευρωπη προσβλεπουν σε ενα ισχυρο ποταμι''...

10:45 15/1/2015 - Πηγή: Fimotro
...ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...
«Όλοι οι σύμμαχοι της Ελλάδας στην Ευρώπη προσβλέπουν σε ένα ισχυρό Ποτάμι ...
που θα δυναμώσει τις σχέσεις των Ελλήνων με τους λαούς της Ευρώπης» ανέφερε ο κ. Γκι Φερχόφστατ πρόεδρος των φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε συνομιλία του με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη.

Οι δύο άνδρες σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το πρωί συμφώνησαν ότι πρέπει να σταματήσει η συζήτηση για πιθανή έξοδο της Ελλάδας
από την ευρωζώνη και να δυναμώσει η συζήτηση για την ανάπτυξη των χωρών του Νότου. Ο κ. Φερχόφστατ υποστήριξε ότι η Ευρώπη πρέπει να αντιμετωπίσει χωρίς άλλη καθυστέρηση το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας των νέων που μαστίζει τον Νότο και την Ελλάδα. Εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για το αν θα επικρατήσουν στην Ελλάδα λαϊκίστικες ή αντιευρωπαϊκές απόψεις είτε από αριστερά είτε από δεξιά.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης εξήγησε πως η Ελλάδα δεν έχει άλλο δρόμο πέρα από μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που θα προωθήσει αλλαγές προς όφελος των πολλών. «Ήδη στο Ποτάμι συγκεντρώνονται οι δυνάμεις της λογικής και των μεταρρυθμίσεων, προοδευτικοί φιλελεύθεροι, αριστεροί μεταρρυθμιστές, σοσιαλδημοκράτες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα