Οικογενειακο δραμα τελικα η τραγωδια με τους πεντε νεκρους στην ελβετια...

10:15 11/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Πέντε είναι, τελικά, οι νεκροί από το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκαν...
το βράδυ του Σαββάτου στο Βίρενλινγκεν, μια κοινότητα 4.500 κατοίκων βορειοδυτικά της Ζυρίχης, στο βόρειο ελβετικό καντόνι του Άαργκαου.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνεται και ο δράστης.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αστυνομικός διοικητής Μίχαελ Λόιτπολντ πρόσθεσε πως η έρευνα προσανατολίζεται σ' ένα οικογενειακό δράμα αφού, όπως είπε χαρακτηριστικά, «απορρίψαμε το σενάριο
της τρομοκρατίας».

Ως δράστης εμφανίζεται ένας 36χρονος Ελβετός πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση ο δράστης δεν είχε άδεια οπλοφορίας και πυροβόλησε με ένα όπλο που δεν ήταν στρατιωτικό.

Αρχικά ο 36χρονος αρχικά σκότωσε δύο άνδρες ηλικίας 58 και 32 ετών και μια γυναίκα 57 ετών, τα πεθερικά, δηλαδή, και τον κουνιάδο του. Στη συνέχεια πήγε σε ένα άλλο σπίτι και σκότωσε έναν 46χρονο άνδρα πριν τελικά αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας κατοικούσε στο βορειοανατολικό καντόνι του Σβιτς και ζούσε χωρισμένος από τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ήταν γνωστός στην αστυνομία για βίαιες ενέργειές του. Στις 2 Απριλίου 2015 είχε πραγματοποιηθεί έρευνα στο σπίτι του, όμως η αστυνομία δεν είχε βρει κανένα όπλο.

Το 2015 η σύζυγός του και τα τρία παιδιά του είχαν βρει καταφύγιο σ' ένα κοινωνικό ίδρυμα του καντονιού του Σβιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα