Οι «ρακοσυλλεκτες» του μαξιμου!

12:35 4/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Πολύς κόσμος τα τελευταία χρόνια με την κρίση, μας μπερδεύει με τους άστεγους, τους ζητιάνους ή όσους ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό. Εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό ότι εμείς...
υπάρχουμε και δουλεύουμε εδώ και δεκαετίες. Τώρα που έγινε η κρίση πρώτο θέμα και όλοι φτωχύνανε πιο πολύ, μας προσέξανε και μας βάλανε κι εμάς στην κατηγορία των δυστυχισμένων κι ας μην έχουμε σχέση με τους ζητιάνους και με όλους αυτούς». Όχι ότι έχουμε τρελά χρήματα, αλλά ζητιάνοι δεν είμαστε…»

Επικαλέστηκα τη μαρτυρία του 45χρονου ρακοσυλλέκτη Σπύρου σε
μια έρευνα του πανεπιστημίου Αθηνών για να μην κατηγορηθώ για ρατσισμό. Ο τρόπος όμως με τον οποίο λειτουργεί το Μαξίμου, νομίζω ότι έχει πολλά κοινά σημεία με τη λέξη αυτή. Με μία διαφορά. Οι πραγματικοί ρακοσυλλέκτες έχουν μια αυθεντικότητα και ειλικρίνεια. Σου δείχνουν το προϊόν τους, αυθεντικό, γνήσιο χωρίς φτιασίματα και μακιγιάζ, για να παραπλανήσουν τον πελάτη.

Οι άνθρωποι του Μαξίμου έχουν δυο ιδιότητες που δεν μπορούν να τις ξεχωρίσουν. Του γυρολόγου και του «μαϊμού» ρακοσυλλέκτη γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά. Ενώ η Ελληνική κοινωνία καταστρέφεται, ηθικά, οικονομικά, κοινωνικά, αυτοί γυαλίζουν τα ρακοσυλλεκτικά τους προϊόντα και τα πλασάρουν για καινούργια με σύγχρονες «ιδέες» ανάπτυξης και «πλουτισμού», μέσα από τις μειώσεις του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Σε κάθε εκδήλωση που εμφανίζονται άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, τους φτύνουν, τους βρίζουν, τους εξευτελίζουν και αυτοί χαμογελούν…Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι χρεοκόπησε η Ελλάδα και ως ρακοσυλλέκτες οι άνθρωποι του Μαξίμου, και πότε ως τουρίστες και γυρολόγοι περιοδεύουν σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας με απλωμένο το χέρι ζητώντας ελεημοσύνη….

Εταιρίες κολοσσοί χρεοκοπούν, η ανεργία στα ύψη, οι αυτοκτονίες συνεχίζονται και το Μαξίμου απολαμβάνει τη θέα του Εθνικού κήπου, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις έχουν στείλει το ΣΥΡΙΖΑ στα τάρταρα, και τα κοράκια των δανειστών περιμένουν το σύνθημα για να «μπουκάρουν» στα σπίτια των Ελλήνων και να αρπάξουν ότι έχει απομείνει από τη λεηλασία της πρώτης φοράς «αριστερά»!!!

Αγαπητέ Παππά, φώναξε κανέναν αρχιμανδρίτη να κάνει ευχέλαιο, πριν κάποιος Μητροπολίτης έρθει για να διαβάσει τρισάγιο υπέρ... θλιμμένων και τεθνεώτων…Αλλά εσύ που να καταλάβεις, ζεις στον δικό σου κόσμο. Ασχολείτε με τις τηλεοπτικές άδειες, και τον εκλογικό νόμο. Οι κομισιόν ξευτελίζει και σένα και τον Σπίρτζη με επίσημη επιστολή και εσύ εξακολουθείς να το παίζεις καναλάρχης-καταργώντας το ΕΣΡ-και υπουργός προπαγάνδας. Γιωργαλά…σε ξεπέρασε ο Παππάς(!)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι «ρακοσυλλεκτες» του μαξιμου!,