Οι πικρες αληθειες του δενδια

15:08 9/3/2015 - Πηγή: Fimotro
"ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 4%-5% ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΔ"
Μπορεί η ΝΔ να περιθωριοποιείται σχεδόν καθημερινά, υπάρχουν όμως στελέχη της και μάλιστα κορυφαία, που έχουν χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου. «Εφιάλτης να γίνει...
η Νέα Δημοκρατία ακροδεξιό κόμμα
του 4-5%», προειδοποιεί ο Νίκος Δένδιας και στέλνει μήνυμα τονίζοντας ότι «για την ώρα κρατιόμαστε ως δεξιό κόμμα, δεν είμαστε στο κέντρο. Να πάει ο λογαριασμός σε αυτόν που επέτρεψε στην κοινωνία να μας θεωρεί ακροδεξιό μόρφωμα. Πρέπει να ξαναδούμε το ιδεολογικό μήνυμα μας, δεν πρέπει να γίνουμε ακροδεξιό γκρουπούσκουλο του 4 – 5%, όχι φασιστικό αλλά δημοκρατικό, μνημιονιακό αντί για αντιμνημονιακό».
Ο Ν. Δένδιας, εξαπολύοντας επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά για το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος, υπογράμμισε ότι η ΝΔ «έχει υποστεί μεγάλη εκλογική ήττα, συντριβή. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα ως κόμμα. Στόχος είναι να ξαναγίνουμε μεγάλη παράταξη».
Και πρόσθεσε ότι «τώρα η ΝΔ είναι μια παράταξη με πορεία απομείωσης και έχουμε και το τραγικό παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε πως θα το αποφύγουμε αυτό. Μπορεί και να μην μπορούμε να το αποφύγουμε. Το πρόβλημα δεν είναι η ηγεσία, αλλά το κόμμα. Το θέμα ηγεσίας είναι παρακολούθημα».
Ο Ν. Δένδιας σημείωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία του σήμερα είναι ένα κόμμα ιδεολογικά και πολιτικά περιορισμένο, που απευθύνεται σε μικρότερο κοινό από αυτό στο οποίο απευθυνόταν η ιδρυτική του διακήρυξη. Για να διευρύνουμε το κοινό μας, πρέπει να ξαναδούμε κάποια πράγματα. Το κυριάρχο που πρέπει να δούμε είναι η φυσιογνωμία της παράταξης».
«Δεν βλέπω καινούριο ξεκίνημα, αλλά μια διαρκή διολίσθηση», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρώην υπουργός είπε σημαντικές και πικρές για τον Α. Σαμαρά αλήθειες. Εάν θέλουν ας τις ακούσουν εκεί στην Συγγρού. Εάν δεν θέλουν να κοιτάξουν τον καθρέφτη γιατί σύντομα θα ακολουθήσουν την φθίνουσα πορεία του ΠΑΣΟΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα