''oi boyλευτες εχουν ελευθερια συνειδησησ''...

«Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψηφίσαν και έχουν ελευθερία συνείδησης», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αναφερόμενος στο άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα...
προς τους βουλευτές εκείνους της κυβερνητικής πλειοψηφίας που θα πάρουν τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψουν, όπως είπε, την κυβέρνηση.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Σκουρλέτης επέμεινε ουσιαστικά
στο «άνοιγμα» του κ. Τσίπρα, το οποίο προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σχολιάζοντας αυτήν την αντίδραση επισήμανε πως «ο Ευάγγελος Βενιζέλος αισθάνεται ως ο πρώτος θιγόμενος»
Ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ακόμη ότι σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό του 27% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο είναι αποτέλεσμα ιδιότυπης συμμαχίας κοινωνικών δυνάμεων.
Σε άλλη συνέντευξή του στο «Κόκκινο 105,5», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως βρίσκει «απόλυτα δικαιολογημένο τον πανικό και τον θόρυβο που κάνει ο Ευ. Βενιζέλος από τη μεριά του, διότι αντιλαμβάνεται ότι προΐσταται ενός κόμματος το οποίο κατ΄ ουσία δεν υπάρχει, με την έννοια ότι δεν έχει καμία συνοχή».
«To ΠΑΣΟΚ δεν έχει συνοχή κυρίως στις σχέσεις του με την κοινωνία, με τους ψηφοφόρους, την έχει απολέσει προ πολλού και η τελευταία στάση της κας Τζάκρη κάνει ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στάσεις», πρόσθεσε.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα