Ο "βηματοδοτησ" επικροτει την σταση του αβραμοπουλου

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
Στη λογική της ανάλυσης που κάναμε και εμείς στο Fimotro, ο "Βηματοδότης" σήμερα. Σε σχόλιό του αναδεικνύει την υπευθυνότητα του Δ. Αβραμόπουλου για τον τρόπο που υποδέχθηκε και ενημέρωσε χθες στο Πεντάγωνο τον Αλέξη Τσίπρα. Διαβάστε ολόκληρο το...
σχόλιο του "Βηματοδότη" : "ο Δ. Αβραμόπουλος ούτε καν έλαβε
υπόψη κάποιες γαλάζιες γκρίνιες κομματικών και άλλων οργάνων να κρατήσει αποστάσεις έναντι του Αλ. Τσίπρα που επισκέφθηκε το Πεντάγωνο για ενημέρωση. Εδωσε οδηγίες ώστε να του γίνει ενημέρωση σε βάθος, την ίδια (απόρρητη) ενημέρωση που θα είχε και ο Πρωθυπουργός αν το ζητούσε. Ετσι και ο ίδιος και οι αρχηγοί των Επιτελείων ξεδίπλωσαν όλον τον αμυντικό χάρτη της χώρας και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις, απορίες, παρατηρήσεις που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλωστε οι σχέσεις Αβραμόπουλου - Τσίπρα βρίσκονται στο καλύτερό τους σημείο και ο κ. Αβραμόπουλος ήταν αυτός που ως υπουργός Εξωτερικών παρείχε κάθε διπλωματική υποστήριξη στον κ. Τσίπρα στα ταξίδια του στο εξωτερικό. Ακόμα και αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας του παραχωρούσε.
Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στο Πεντάγωνο μελετημένος. Επέμεινε σε μερικές ερωτήσεις, όπως αυτές που έχουν να κάνουν με την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, ρώτησε για το πώς διαμορφώνεται το γεωπολιτικό κλίμα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, για τη διαθεσιμότητα, για το πώς διαμορφώνεται το ισοζύγιο δυνάμεων ανάμεσα στην Τουρκία και βεβαίως πόσο επηρέασε η κρίση την... ετοιμότητα και τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων".
Keywords
Τυχαία Θέματα