''ο βενιζελος αναζητα ματαιως διεξοδο για τον προεδρο της δημοκρατιασ''...

21:20 24/9/2014 - Πηγή: Fimotro
«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναζητά ματαίως διέξοδο αλλά δεν νομίζω να βρει. Αυτά όλα θα συζητηθούν μετά τη λαϊκή ετυμηγορία. Από μια τέτοια λαϊκή αντιπροσωπεία...
αξίζει να εκλεγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης
απαντώνστας με αυτό τον τρόπο στην πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην είναι πολιτικό πρόσωπο.

Ο κ. Λαφαζάνης είπε επίσης ότι: «Το ΠΑΣΟΚ, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ονομάζει όλες τις κυβερνήσεις που συμμετέχει, κυβερνήσεις με προοδευτικό πρόσημο και η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Το ΠΑΣΟΚ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι κυβερνήσεις με αντιδραστικό, αντιδραστικότατο πρόσωπο».

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ υποστήριξε πως «ο θησαυρός ήταν άνθρακες» και πως δεν προέκυψε «τίποτα θετικό για τον ελληνικό λαό και τον τόπο» και συνέχισε: «Είναι πρωτοφανές να συναντώνται ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας με την καγκελάριο και να τον παραπέμπει για το πρόγραμμα στην τρόικα».

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής και κατηγορηματική για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Είναι μια θέση που έχουμε πάρει μέσα από συνέδρια και επιτροπές και την επιβεβαίωσε και ο κ. Τσίπρας. Είναι αμετάκλητη. Δεν βγήκε τίποτα γι αυτό το θέμα από την κ. Μέρκελ. Επί της ουσίας, το θέμα αυτό εξελίχθηκε σε ψυχρολουσία».
Keywords
Τυχαία Θέματα