Ο βαγγελας τα ριχνει πιο πολυ στον παπαμιμικο παρα στον τσιπρα!

17:52 3/10/2015 - Πηγή: Fimotro
ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΩΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;
Το είδαμε και αυτό στην πορεία προς την εσωκομματική μάχη για τη διαδοχή στη ΝΔ. Στην πρώτη μετά τις εκλογές συνεδρίασης της γαλάζιας Κ.Ο. μεγαλύτερη επίθεση να εξαπολύει ο πρόεδρός της ΝΔ στο εσωτερικό του κόμματος παρά στον Τσίπρα και την κυβέρνησή του!..

Αναφερόμενος
στην υπόθεση της υποψηφιότητας του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της ΠΕ και της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου.
«Με ενημερώνουν(!) ότι η ΚΕΦΕ, που είναι τελείως αυτόνομη και πήρε χθες λάθος απόφαση, έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του καλού φίλου Αδωνι Γεωργιάδη. Δεν μπορούν οι τυπολατρίες να ξεπερνούν τις πολιτικές. Η απόφαση της ΚΕΦΕ δεν με εκφράζει και με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω μαζί του από την ημέρα των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά ο Β. Μεϊμαράκης.
Σ.Σ. Fimotro : συνεχώς γκρινιάζει για την εσωστρέφεια ο Βαγγέλας, αλλά ο ίδιος ανακυκλώνει τα γαλάζια προβλήματα. Σήμερα για παράδειγμα περισσότερο ασχολήθηκε με τον Παπαμιμίκο παρά για τον Τσίπρα. Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει σοβαρή αντιπολίτευση και ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να κερδίσει τον Τσίπρα;
Keywords
Τυχαία Θέματα