Ο θρυλος πεφτει στη μαχη του champions league

08:34 16/9/2014 - Πηγή: Fimotro
Κατευθείαν στα βαθιά πέφτουν απόψε οι παίκτες του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αντιμετωπίζουν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Ισπανοί προέρχονται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη...
επί της Ρεάλ το Σάββατο με 2-1 στο Μπερναμπέου και η ψυχολογία τους είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στα ύψη. Η περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης έχει υψηλές βλέψεις και για την φετινή χρονιά και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται
να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που αν εξαιρέσουμε την ήττα στον τελικό (στην παράταση) από την Ρεάλ, έχει να ηττηθεί στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο του 2013!

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πολύ δύσκολη αποστολή και πρέπει να ξεπεράσουν εαυτούς για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι η νίκη είτε είναι η ισοπαλία, παίρνοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται και γαι την πρώτη αγωνιστική.

Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, οι δοκιμές του Μίτσελ ήταν για ακόμα μία φορά ανακατεμένες κατά τη χθεσινή προπόνηση. Ο Ισπανός δοκίμασε σχεδόν τα πάντα, ενώ είχε διαρκώς στην... τσίτα τους παίκτες του. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, τις δοκιμές και τις τελευταίες πληροφορίες ο ερυθρόλευκος κόουτς για τον αγώνα με την Ατλέτικο θα έχει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Σαλίνο, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου.

Αμυντικό χαφ ο Ντινγκά, μέσα δεξιά ο Μιλιβόγιεβιτς, μέσα αριστερά ο Τσόρι Ντομίνγκες και στα δύο άκρα ο Κασάμι με τον Αφελάι. Επικρατέστερος για την επίθεση συνεχίζει να είναι ο Μήτρογλου. Είναι χαρακτηριστικό πως το τεχνικό επιτελείο δούλεψε πολύ πάνω στην ανασταλτική λειτουργία κυρίως του άξονα. Ο Μίτσελ θέλει τις καλύτερες δυνατές αντιδράσεις από τα χαφ του όταν δεν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους.

Από εκεί και πέρα ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας πάντα κρύβει μία ή και παραπάνω εκπλήξεις για το βασικό σχήμα. Μία τέτοια μπορεί να είναι ο Μπενίτες για την επίθεση. Σχετικά με τον Μανιάτη όπως γράψαμε και νωρίτερα με βάση τα τωρινά δείγματα γραφής θεωρείται από δύσκολο έως εξαιρετικά απίθανο να προλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός τεχνικός όμως θέλει να περιμένει μέχρι την ύστατη στιγμή για τις επιλογές και τις τελικές του αποφάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα