''ο συριζα θελει να τα κανει ολα λιμπα''...

Για συμπεριφορές Μπέπε Γκρίλο έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σκουρλέτη -που έβαλαν φωτιά...
στο πολιτικό σκηνικό- περί συγκέντρωσης χρημάτων από επιχειρηματίες, προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ στη συνέχεια σημείωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχασε 150.000 ψήφους στις ευρωεκλογές και για το λόγο αυτό κάνει «ακτιβισμό του πεζοδρομίου» και
«ακτιβισμό λάσπης».

Η κυρία Βούλτεψη μίλησε, μεταξύ άλλων, για ένα «σχέδιο ανωμαλίας» και κινδυνολογίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές την ώρα που η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματα εξόδου, τηρώντας στο έπακρον τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

«Είναι σημαντικό να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του», δήλωσε. Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Ελλάδα είναι ανεύθυνη, τόνισε ακόμη, σχολιάζοντας πως στέλνει το μήνυμα ότι πρόκειται να τα κάνει όλα λίμπα, γεγονός που προκαλεί πανικό στις αγορές.
Keywords
Τυχαία Θέματα