''o συριζα πρεπει να πεισει περισσοτερο και περισσοτερουσ''...

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει περισσότερο και περισσότερους, παραδέχτηκε στον Αlpha 98,9 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου...

Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι εκλαμβάνει την παρατήρηση του κ. Γλέζου ως προτροπή, θετική συμβολή, στη συνολική προσπάθεια για ένα πρόγραμμα πιο συγκεκριμένο και πειστικό.
Παράλληλα, χαρακτήρισε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς πολύτιμο κεφάλαιο για τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι δεν είναι ενοχλητική φωνή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι πήγε για δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες και τώρα «τρέχουν πίσω από την τρόικα».
«Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στις εσωτερικές αδικίες και ανισότητες αλλά στο ότι προσπαθούν να μαζέψουν τρία δισ. από μια αγορά που έχει στεγνώσει, διότι δεν έχουν την πολιτική βούληση να μαζέψουν από την παραοικονομία, τη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά» είπε.
Ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι όσα λέει είναι συλλογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και όχι δικά του. Επίσης, εκτίμησε ότι στις προσεχείς εκλογές η πρωτιά θα κριθεί κοντά στο 35%.
Keywords
Τυχαία Θέματα