Ο συνομιληκος του συμμαθητης ομολογησε οτι σκοτωσε τον 14χρονο!

23:23 12/6/2016 - Πηγή: Fimotro
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ο κατηγορούμενος ως δράστης ομολόγησε την πράξη του, ενώ προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστα τα κίνητρα του εγκλήματος. Εξακολουθεί να...
παραμένει στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου από νωρίς προσήχθη για εξέταση

Πρόκειται για τον ανήλικο που συνόδευε το θύμαμετά την αποχώρησή του από το αναψυκτήριο,
όπου είχε πάει χθες το βράδυ για διασκέδαση.
Oι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση είναι πεπεισμένοι ότι το παιδί γνώριζε τον δολοφόνο του και οι έρευνες στράφηκαν αμέσως στο φιλικό του περιβάλλον.
Όπως επισημαίνουν, ο δράστης της δολοφονίας έδρασε ερασιτεχνικά διότι πέταξε το όπλο του εγκλήματος, που έχει αποτυπώματα, κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Πρόκειται για ένα κουζινομάχαιρο το οποίο ελέγχεται στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια και πιθανόν να “δείξει” τον δολοφόνο.
Θεωρούν, δε, ότι είτε το σώμα του 14χρονου μεταφέρθηκε από τον δράστη στο σημείο όπου και εντοπίστηκε ή ότι ο δολοφόνος κυνήγησε το παιδί μέχρι εκείνο το σημείο.
Στη διάθεσή τους, πάντως, οι αρχές έχουν και ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου καταγράφεται η διαδρομή που ακολούθησε ο μαθητής, από τη στιγμή που αποχώρησε με τον φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι.
Αυτό που δεν έχουν καταφέρει να διαλευκάνουν έως τώρα οι αστυνομικές αρχές, είναι το κίνητρο του δράστη, ωστόσο φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το κίνητρο της ληστείας, καθώς δίπλα στον 14χρονο εντοπίστηκαν τόσο το κινητό του τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο, όσο και τα χρήματα που είχε μαζί του.
Keywords
Τυχαία Θέματα