Ο σίλβα «τελείωσε» οριστικά τον μπεχράμι

17:45 30/7/2017 - Πηγή: Fimotro

Μετά από δύο χρόνια στη Γουότφορντ, ο Μάρκο Σίλβα υποστήριξε ότι ο Βαλόν Μπεχράμι θα πρέπει να βρει νέα ομάδα στην καριέρα του.

Εκτός πλάνων του Μάρκο Σίλβα για τη Γουότφορντ της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ο Βαλόν Μπεχράμι.

Ο Ελβετός μέσος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να μεταγραφει σε σύλλογο πιο κοντά στην πατρίδα του και ο Πορτογάλος προπονητής επιβεβαίωσε ότι δεν υπολογίζεται.

Ο 32χρονος διεθνής δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα φιλικό προετοιμασίας

της αγγλικής ομάδας, παρότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.

Οι κεντρικοί μέσοι Γουίλ Χιουζ και Ναθάνιελ Τσαλόμπα που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο περιορίζουν ακόμα περισσότερο τις ευκαιρίες του και αργά ή γρήγορα αναμένεται να πάρει μεταγραφή.

«Δουλεύει στο προπονητικό κέντρο, αλλά δεν θα μείνει μαζί μας φέτος. Ήρθε η στιγμή να βρει άλλον σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν είναι παίκτης που θα βρίσκεται στο ρόστερ μας», δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μετά από τη φιλική ισοπαλία με την Άστον Βίλα.

Ο 73 φορές διεθνής θα αναζητήσει νέο σταθμό στην επαγγελματική καριέρα του μετά από τη Λουγκάνο, την Τζένοα, τη Βερόνα, τη Λάτσιο, τη Γουέστ Χαμ, τη Φιορεντίνα, τη Νάπολι, το Αμβούργο και τη Γουότφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα