Ο ρωσος σαββιδης θελει προπονητες που να του λενε οτι τα παλτα που φερνει στις μετεγραφες ειναι... παικταραδεσ! (βιντεο)

17:49 9/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΙΧΕ... ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΑΤΗ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Επιβεβαιώθηκε ότι ο Ρώσος Σαββίδης δεν ενδιαφέρεται για το ποιον προπονητή θα φέρει, αλλά μόνο για το εάν ο προπονητής της ομάδας του λέει καλά λόγια για τα... παλτά που αγοράζει στις μετεγγραφές! Αμέσως μετά τη λήξη του άτυπου...
Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε την απόλυση του Τούντορ ισχυριζόμενος μάλιστα
ότι έγινε, επειδή είπε για τον Ολυμπιακό ότι είναι η καλύτερη ομάδα.
Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην του έδωσε κανείς σημασία, αλλά δικαιώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης όταν έγινε γνωστό ότι ο Κροάτης φεύγει από τον Δικέφαλο του Βορρά. Συγκεκριμένα ο Θεοδωρίδης είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Είναι αχτύπητος. Αχτύπητος, το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ και έμαθα σήμερα ότι τον έδιωξαν. Αυτός δεν είπε για τον Φορτούνη;»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης με τον Σάββα Θεοδωρίδη και πάνω στη συνομιλία, η οποία ήταν σχετική με το ματς Κυπέλλου της Τούμπας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ του το είπε!
Δείτε και στο 3.02 του βίντεο τη δήλωση του:
Keywords
Τυχαία Θέματα