Ο πρωθυπουργος εδωσε συνεντευξη στον εαυτο του, μιμηθηκε τον ομπαμα!

Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Μόνο με χιούμορ μπορεί κανείς να δει η να σχολιάσει τη «συνέντευξη» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην κρατική τηλεόραση με δυο «εγκλωβισμένους» θεατές. Οποιοδήποτε άλλο...
σχόλιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Η μόνη εξαίρεση που υπήρχε, ήταν το έντονο στοιχείο του εκφοβισμού και της καταστροφής με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξη αυτή που έδωσε στον εαυτό του προσπάθησε να τον...
πείσει για το ακατόρθωτο. Ότι μπορεί να βρεθούν οι 180 βουλευτές για να τον βγάλουν από το αδιέξοδο. Οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ σεβαστοί, πρέπει και να επιβιώσουν. Κατά τα άλλα έκαναν τις «ερωτήσεις» που μόνο αυτοί γνωρίζουν κάτω από ποιες συνθήκες εκλήθησαν να τις κάνουν.
Για μένα, το πιο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης ήταν ο «αυθορμητισμός» και η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να κλείσει ο ίδιος τη συνέντευξη-επικαιρότητα ευχαριστώντας τους προσκεκλημένους-δημοσιογράφους Και να τον ευχαριστήσουν και αυτοί!!!

Όλη αυτή η ιστορία της συνέντευξης μου θύμισε τον Μπαράκ Ομπάμα σε μια τηλεοπτική εκπομπή, που εκθρόνισε τον παρουσιαστή και πήρε τη θέση του. Μόνο που ο Αντώνης Σαμαράς αποδείχθηκε κακώς μίμος. Ας θυμηθούμε τι είχε συμβεί στις 9 Δεκεμβρίου 2014 σε τηλεοπτικό δίκτυο με προσκεκλημένο τον Αμερικανό πρόεδρο:

Στην αμερικανική τηλεόραση, ο Στίβεν Κολμπέρ είναι γνωστός κωμικός-παρουσιαστής-πολιτικός σχολιαστής με φήμη συντηρητικού που έχει «παρελθόν» με τον Ομπάμα, του οποίου ήταν προσκεκλημένος, στην εκπομπή του.

Όμως, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ όταν εμφανίστηκε στο Σόου έφερε τα πάνω κάτω. «Έδιωξε» τον Κόλμπερ και πήρε τη θέση του μπροστά από την κάμερα. Μάλιστα, ο Ομπάμα άρχισε να επιτίθεται στον.. Αμερικανό Πρόεδρο(δηλαδή τον εαυτό του).
«Σήκω, θα αναλάβω εγώ» του είπε, και κάθισε στην καρέκλα του Κολμπέρ και ο παρουσιαστής εξαφανίστηκε από το πλάνο.

Ο Ομπάμα ανέλαβε να παρουσιάσει τμήμα της εκπομπής που κανονικά λέγεται η «ομιλία», και στην οποία ο παρουσιαστής σχολιάζει με σαρκασμό τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ στην οθόνη προβάλλονται «επεξηγηματικά» μηνύματα. Για να κάνει πιο προεδρικό το τμήμα εκείνο, ο Ομπάμα το χαρακτήρισε «διάγγελμα» αλλά μιλούσε, υποτίθεται, ως Κολμπέρ.

«Όπως ξέρετε εγώ, ο Στίβεν Κολμπέρ, δεν συμπαθούσα ποτέ πολύ τον πρόεδρο Ομπάμα, είπε ο πρόεδρος στον εαυτό του αλλά(μιμούμενος) μιλώντας ως παρουσιαστής-Κολμπέρ». Βλέπετε οι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουνε και χιούμορ. Στην εκπομπή έγινε ό χαμός.

Με την ίδια έννοια θα μπορούσε να πει και ο Αντώνης Σαμαράς ως άλλος σχολιαστής, ότι ποτέ δεν συμπαθούσα τον Αλέξη Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένο, αφού πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του και τους επιτέθηκε σκληρά, λέγοντας ακόμη ότι πουλάνε.. ανόητα νταιλίκια. Οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουνε χιούμορ!
Τι θα δούνε τα ματάκια μας και τι θα ακούσουν τ΄αυτιά μας, κατά τη διάρκεια των εκλογών ένας θεός ξέρει
Keywords
Τυχαία Θέματα