Ο πριγκιπας ουιλιαμ λατρευει την οικογενειακη ζωη και θαυμαζει την κειτ...

17:45 14/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Δούκας του Κέιμπριτζ κατά την πρώτη του μέρα ως πιλότος ιπτάμενου ασθενοφόρου, ...
μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογενειακή ζωή του με τη Κέιτ και τα δυο τους παιδιά, Τζόρτζ και Σάρλοτ.

Σαν σωστός χαζομπαμπάς, μιλώντας για τον δίχρονο γιο του, πρίγκιπα Τζόρτζ, τον περιέγραψε ως «μια μικρή μαϊμού», ενώ την νεογέννητη κόρη του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, χαρακτήρισε «μια μικρή ευτυχία από τον παράδεισο».

Αναφορικά στα καθήκοντα του πατέρα σχολίασε πως: «Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη του να φροντίζεις δυο μικρά παιδάκια, ειδικά, όταν είναι στον χώρο ο
Τζόρτζ. Είναι, όμως, φανταστικό να έχεις μια τόσο αγαπημένη οικογένεια και είμαι ξετρελαμένος. Και η Κέιτ κάνει σπουδαία δουλειά σαν μητέρα, είμαι πολύ περήφανος για εκείνη».

Ακόμα, όταν ο πρίγκιπας ερωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει κι άλλα παιδιά, απάντησε γρήγορα πως «Μόλις κάναμε το δεύτερο. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ μίλησε για τη νέα του δουλειά, σχολιάζοντας πως τον έχει βοηθήσει στο να μείνει «προσγειωμένος», ενώ απαντώντας στο πόσο καλά συνδυάζει τη δουλειά του με την οικογενειακή ζωή, είπε, πως ενώ το διασκεδάζει, αποτελεί μια πρόκληση. Δήλωσε πως σίγουρα είναι δύσκολο να αφήνει τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους κάθε πρωί, αλλά δεν είναι περισσότερο δύσκολο, απ' όσο για οποιονδήποτε άλλον οικογενειάρχη.

Τέλος, σε αναφορά στα βασιλικά καθήκοντά του, ο πρίγκιπας δήλωσε πως θέλει να συμμετέχει όσο περισσότερο μπορεί, καθώς όπως είπε «Πιστεύω πως είναι εξαιρετικά σημαντικό και θα αποδειχθεί μεγάλη βοήθεια για την θέση μου στο μέλλον».
Keywords
Τυχαία Θέματα