Ο μ. δημητρακοπουλος αντιδρα στις προκλητικες δηλωσεις μπερτομεου

17:59 17/5/2015 - Πηγή: Fimotro
"ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ"
Δήλωση για τα όσα υποστήριξε για τον Δ. Γιαννακόπουλο διένειμε πριν από λίγο ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος. "Η οικογένεια Γιαννακόπουλου εδώ και 30 χρόνια είναι οι αιμοδότες του Ελληνικού...
και εμμέσως του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ. Οι δηλώσεις του Μπερτομέου κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι προσβλητικές και περιμένουμε τις νομικές κινήσεις των δικηγόρων του στην Ελλάδα. Θα απαντήσουμμε θεσμικά αναλόγως". Και καταλήγει στη δήλωσή του ο Μ. Δημητρακόπουλος : "οι ραγιάδες τερλείωσαν στην Ελλάδα, εδώ και αιώνες, οι εφιάλτες δυσυτχώς υπάρχουν"!
Ο Μ. Δημητρακόπουλος εξέδωσε την ανακοίνωση με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του ισχυρού άνδρας της Turkish Airlines Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου κατά του Δ. Γιαννακόπουλου : "Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λειτούργησε πέρα από τους κανονισμούς. Ο Παναθηναϊκός δεν φταίει για το τι κάνει ένας άνθρωπος. Έχει τη δύναμη και την εξουσία για να το κάνει. Δεν μπορούμε λοιπόν, να τιμωρήσουμε χιλιάδες φιλάθλους για έναν άνθρωπο. Η νομική διαδικασία κατά του Γιαννακόπουλου έχει ξεκινήσει. Οι δικηγόροι ετοιμάζουν τη δίκη σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για να τιμωρηθεί εκτός των αθλητικών νόμων για όσα έκανε".
Keywords
Τυχαία Θέματα