Ο καψης πεταξε την «καρδαρα» με το γαλα!

09:12 2/11/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Άδοξα έληξε πριν από λίγο η συνάντηση εργαζομένων της ΕΡΤ-ΠΟΣΠΕΡΤ και Π. Καψή. Ο «αρμόδιος» υφυπουργός έχασε...
την ευκαιρία να δώσει λύση στο πρόβλημα της ΕΡΤ και πέταξε την καρδάρα με το γάλα που του προσφέρανε οι εργαζόμενοι του ραδιομεγάρου. Αρνητικός σε όλα, ζήτησε την παράδοση του κτηρίου. Δεν έλυσε κανένα θέμα και τους παρέπεμψε, στον Στουρνάρα
και Προκοπάκη. Απλά τους ενημέρωσε ότι η ΝΕΡΙΤ θα λειτουργήσει με ελάχιστο προσωπικό και το μεγαλύτερο μέρος, δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων θα έχουν ειδικές συμβάσεις(δηλαδή μπλοκάκια). Για την κάλυψη της προεδρίας θα ενισχυθούν η ΔΤ από ιδιώτες το ίδιο και οι πομποί επάνω στα βουνά!

Οι προτάσεις των εργαζομένων, για τηλεοπτική κάλυψη της προεδρίας, ευρωεκλογές, λειτουργία του ραδιομεγάρου, χωρίς κόστος και εκπομπή κανονικού προγράμματος, μέχρι την ολοκλήρωση του οργανογράμματος του νέου φορέα, με όσους εργαζόμενους επιθυμούν να εργαστούν απορρίφθηκαν.

Μάλλον μέσα από την άρνηση παίζονται βρώμικα παιχνίδια, προς όφελος διαπλεκομένων συμφερόντων, αφού οι ιδιώτες, δηλαδή οι «υμέτεροι» θα έχουν τον πρώτο λόγο!

Μαξίμου ξύπνα(!!!) ξέρεις που έχεις παραδώσει την ενημέρωση και ψυχαγωγία; Όταν το καταλάβεις θα σου έχουν περάσει «χειροπέδες». Άντε γεια!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα