Ο δημος πειραια ανακοινωσε το χριστουγεννιατικο προγραμμα στην πολη

15:37 7/12/2015 - Πηγή: Fimotro
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις γιορτές ανακοίνωσε ο Δήμος Πειραιά. Ειδικότερα σε συνεργασία με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 fm» και με την αρωγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα...
λειτουργήσουν τέσσερα χριστουγεννιάτικα πάρκα.
Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες αλλά και πλήθος εκδηλώσεων, όπως θεατρικές
παραστάσεις για παιδιά, χριστουγεννιάτικα πάρτυ, γιορτές στα Κέντρα Αγάπης Αλληλεγγύης, στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς αλλά και εορταστικοί μουσικοί περίπατοι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών.

Παράλληλα ο δήμος Πειραιά θα συμμετάσχει σε δράσεις για την ενίσχυση των άπορων δημοτών μας, όπως είναι το χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου στο Σ.Ε.Φ του Bήμα FM και η συγκέντρωση τροφίμων «Νοιάζομαι - Μοιράζομαι» του Mega Channel.

Πιο αναλυτικά σήμερα Δευτέρα ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης στις 20:30, σε εκδήλωση στον πεζόδρομο της Δραγάτση.

Επίσης θα διαμορφωθούν τέσσερα μεγάλα πάρκα για τα παιδιά του Πειραιά.
Το ένα θα βρίσκεται στην Πλατεία Κοραή μπροστά από το Δημαρχείο και θα περιλαμβάνει καρουζέλ, ένα τραίνο σε ράγες, πίστα με baby cart και πολλά παιχνίδια.

Εορταστικές δραστηριότητες θα γίνουν και στην Πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι όπου τα παιδιά «περιμένει» 7D cinema 6 θέσεων, παγοδρόμιο με τέντα, τραμπολίνο, mini kayak νερού κ.α.

Στην Πλατεία Καμινίων στη Δωδεκανήσου θα υπάρχει παιδότοπος καθώς και στην πλατεία Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο.

Επιπροσθέτως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα προσφερθεί ζεστό οινόμελο στην πλατεία Κοραή και στο Πασαλιμάνι από τις 14:00 έως τις 17:00.

Τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα θα είναι διαθέσιμα για το κοινό έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και το ωράριο λειτουργίας είναι 10:30 π.μ.-21:00.

Σε δήλωση του για τις εκδηλώσεις ο κ. Μώραλης τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους πλησιάζουν. Παρά τα σημαντικά προβλήματα που η χώρα και οι πολίτες αντιμετωπίζουν και για τα οποία θα πρέπει όλοι να επιδείξουμε αλληλεγγύη, ομόνοια και σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη ή αντίληψη για να επιλυθούν, είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν αυτές τις ημέρες και στιγμές χαράς και διασκέδασης.»

Και πρόσθεσε: «Στην κατεύθυνση αυτή ο Δήμος Πειραιά έχει σχεδιάσει και για τα φετινά Χριστούγεννα μια σειρά εκδηλώσεων με ποικίλες δράσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης. Παρά τα πενιχρά μέσα, οι άνθρωποι του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν., της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και του «Καναλιού Ένα», έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να δημιουργήσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα, δίνοντας την ευκαιρία στους Δημότες και στους επισκέπτες του Πειραιά να διασκεδάσουν ξένοιαστα».
Keywords
Τυχαία Θέματα