Ο μπιλ κλιντον για τον ντοναλντ τραμπ...

15:25 29/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ!
Άψογα χειρίζεται την προώθηση του ονόματός του ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε...
ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, για τον πολιτικό αντίπαλο της συζύγου του στις προεδρικές εκλογές του 2016. Ο Κλίντον επεσήμανε επίσης πως, κατά τη γνώμη του, ο πάμπλουτος Ρεπουμπλικάνος θα είναι
αυτός που θα λάβει το χρίσμα του κόμματός του.
Σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο του CNN, Φαρίντ Ζακαρία, ο Κλίντον έσπευσε - όπως ήταν φυσικό - να πλέξει το εγκώμιο της συζύγου του και πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας. «Η Χίλαρι θα είναι αυτή που θα λάβει το χρίσμα των Δημοκρατικών και αντίπαλός της με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών θα είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Είναι "δάσκαλος" στην διαχείριση του ονόματός του», υποστήριξε ο Κλίντον και πρόσθεσε πως ο Τραμπ έχει την ικανότητα να αφήνει την προσωπική του σφραγίδα σε ότι κι αν κάνει προκειμένου να τον θυμούνται όλοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με δημοσκόπηση του NBC και της Wall Street Journal που δόθηκε χτες στη δημοσιότητα στο «στρατόπεδο» των Ρεπουμπλικανών, o Ντόναλντ Tραμπ αποδυναμώνεται. Προηγείται στη πρόθεση ψήφου με 21% έναντι του πρώην νευροχειρουργού, Μπεν Κάρσον ο οποίος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με ποσοστό 20%. Ο γερουσιαστής της Φλόριντα, Μάρκο Ρούμπιο (11%) και η πρώην «σιδηρά κυρία» της Σίλικον Βάλει, Κάρλι Φιορίνα, καταλαμβάνουν την τρίτη θέση με ποσοστό 11%.
Keywords
Τυχαία Θέματα