Ο αλεξης τσιπρας «κλεβει» συνθημα της νδ του 1993! (βιντεο)

14:06 19/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»
«Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω»
Αγαπητό Fimotro,
Ο Ανδρέας Παπανδρέου έχει μείνει στην ιστορία ως ω άνθρωπος των συνθημάτων. Όπως θα θυμούνται οι παλιοί και θα διαβάζουν οι νέοι, ήταν αχτύπητος...
«Το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» ήταν από τα αγαπημένα του μαζί με το «Εδώ και τώρα αλλαγή».

Χθες στην ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας
στο σύνταγμα, εκεί που ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Α. Παπανδρέου, της ΝΔ, και άλλων κομμάτων στο παρελθόν, έκαναν ανεπανάληπτες συγκεντρώσεις, με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων να παραληρούν, και όχι μερικές χιλιάδες όπως χθες, άκουσα ένα σύνθημα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω». Αυτό κάτι μου θύμισε!

Επειδή έχω μια μακρά εμπειρία, σε προεκλογικές συγκεντρώσεις και προεκλογικά διαφημιστικά μηνύματα και άλλου είδους προπαγάνδα, ανέτρεξα στο αρχείο μου.

Βρήκα λοιπόν ότι το 1993, όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και ο τραυματισμένος Ανδρέας Παπανδρέου ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην εξουσία, προεκλογικά ακούγονταν πολλά συνθήματα.

Ένα από αυτά ήταν και το «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω» της ΝΔ, που έγινε και προεκλογικό «σπότ» διανθισμένο με τα προηγούμενα πεπραγμένα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται με άλλους πρωταγωνιστές. Αξίζει τον κόπο να δείτε το σποτάκι του 1993 της ΝΔ και το σύνθημα «Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω» που δανείστηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του ομιλία, είναι 1΄10΄΄. Φαίνεται ότι και τα μυαλά του ΣΥΡΙΖΑ στέρεψαν από ιδέες και εμπνεύσεις!

Δείτε :
Keywords
Τυχαία Θέματα