Ντριμπλα γιαννη σγουρου για τους απολυμενους της περθιφερειας

Nτρίπλα για πολιτικό σεμινάριο, έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, στην κρίσιμη αλλά και θυελλώδη συνεδρίαση, του μεγαλύτερου περιφερειακού συμβουλίου της χώρας. Στην ομιλία του, ο Γιάννης Σγουρός επέκρινε ρους συναρμόδιους υπουργούς για τον τρόπο...
που αντιμετώπισαν το εργασιακό μέλλον τόσων εργαζομένων.
Μετά από πρόταση που κατέθεσε ο κ. Σγουρός, ζήτησε να γίνουν και έγιναν αποδεκτά τα εξής:

1. Η Περιφέρεια από τα χρήματα για δευτερεύοντα έργα, να διαθέσει το ανάλογο ποσό , για να πληρωθούν οι 159 υπάλληλοι που είναι προς απόλυση με το νόμο που ψηφίσθηκε προχθές
στη βουλή.Αυτός ειπναι ο υπερβολικός αριθμός υπσλλήλων που θα ρίξουν έξω την οικονομία της χώρας, εκάγχασε ο κ. Σφοδρής!
2.Νομική υποστήριξη στον αγώνα των εργαζομένων από τις νομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.
3. Διαπαραταξιακή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο θα επισημανθούν οι τρσγικέσ νομικές ελλείψεις του διάτρητου νόμου, με τον οποίο οδηγούνται στην αφάνεια χιλιάδες άνθρωποι, αλλά και οι πρόχειρες εισηγήσεις που του έγιναν από τους συναρμόδιους υπουργούς( Μανιτάκη και Στυλιανίδη) που για μία ακόμη φορά εκθέτουν ακόμη και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αλλά και τη ΝΔ.
Ενώ για τους καλοταισμένους υπαλλήλους της βουλής, για λίγα λεπτά της ώρας απεργία, έτρεχε ολόκληρο το σύστημα αλαφιασμένο και ασθμαίνοντας για να αποσυρθεί η τροπολογία που τους έκανε όμοιους με τους άλλους υπαλλήλους του δημοσίου.
Στο μονόπρακτο one man show του Γιάννη Σγουρού, μόνο οι 2 έμπειροι περιφερειακοί σύμβουλοι ( Ζαφειρόπουλοσ και Σπυρίδων), κατέβαλλαν προσπάθεια να διασώσουν το κύρος του συνδυασμού Κικίλια- απουσιάζοντος την ώρα εκείνη του ίδιου του κ. Κικίλια, νεόκοπου βουλευτή,και μόλις πριν λίγα 24 ώρα ψηφίσαντα τα επώδυνα μέτρα, ο οποίος φέρει ακέραιη την ευθύνη για την εικόνα της παράταξης του κυβερνώντος κόμματος στην περιφέρεια.
Και βέβαια είχαμε και την ομιλία του.. " κηπουρού" του κ. Βορίδη, αποτυχόντος βουλευτή του ΛΑΌΣ Μπάμπη Καραθάνου που μέχρι πρότινος έβριζε τη ΝΔ.
Αυτά πρέπει να βλέπει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο νεοεκλεγείς Γραμματέας της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης που έχει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα του κόμματος αυτή την εποχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα