Ντεμπουτο με τους kings εκανε ο γιωργος ππαγιαννης

08:24 11/7/2016 - Πηγή: Fimotro
Οι ενοχλήσεις στον ιγνυακό τένοντα δεν τον άφησαν να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα των Kings στο Summer League του Las Vegas, ωστόσο τον δεύτερο δεν θα τον έχανε με τίποτα. Τα ξημερώματα της Δευτέρας λοιπόν ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε...
το ντεμπούτο του με τους «βασιλιάδες» στην ήττα από το Houston
(73-85), σε ένα ματς που αποτέλεσε την πρώτη… κρυάδα γι' αυτόν. Και ένα καλό μάθημα παράλληλα.
Ο Έλληνας σέντερ πέτυχε 8 πόντους με 4/7 σουτ, μάζεψε 5 ριμπάουντ και έκανε 2 λάθη στα 18’07’’ που χρησιμοποιήθηκε. Όχι κι άσχημα για ξεκίνημα… Ο Παπαγιάννης ξεκίνησε στην αρχική πεντάδα και μπήκε στο γήπεδο προσπαθώντας να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του. Πήρε τη μπάλα στην πρώτη επίθεση των Kings αλλά το ολίγον τι ανορθόδοξο… τυφλό hook που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο, ενώ στην επόμενη κατοχή υπέπεσε σε λάθος. Στη συνέχεια η κατάσταση βελτιώθηκε.
Στην τρίτη προσπάθεια σημείωσε το πρώτο του καλάθι στο ΝΒΑ, με ένα σουτ (με ταμπλό) από το high post, μόνο που έπειτα από 4’31’’ στο παρκέ έγινε αλλαγή και δεν ξανάπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο 20λεπτο ο χρόνος συμμετοχής του αυξήθηκε και ο «Big George» ήταν αισθητά καλύτερος, τουλάχιστον στην επίθεση. Είχε κάποια καλά τρεξίματα και τελείωσε όμορφα τρεις φάσεις γύρω από το καλάθι από ασίστ των συμπαικτών του.
Keywords
Τυχαία Θέματα