Νικο παππα ανοιξε την ερτ και παρεδωσε νδ-πασοκ στη χλευη του ελληνικου λαου!

20:06 1/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Ενώ θα έπρεπε η ΝΔ να κρύβεται και να σιωπά στο θέμα της ΕΡΤ, βγάζει και γλώσσα κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ για επαναφορά του πελατειακού κράτους με την επαναλειτουργία της. Μήπως...
κάποιοι εκεί στην παράταξη πρέπει να περάσουν από ειδικές ψυχιατρικές εξετάσεις;

Η ΝΔ
σε ανακοίνωση του εκπροσώπου της, τονίζει μεταξύ άλλων:

«Την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας ασχολείται με την «πελατεία» του, υποσχόμενος να νομοθετήσει αυτή την εβδομάδα προκειμένου να... ανοίξει η ήδη ανοιχτή και σε λειτουργία δημόσια τηλεόραση. Το κάνει μόνο για να βολέψει τους πολιτικούς του φίλους, στους οποίους έχει υποσχεθεί ότι θα τους ξαναπροσλάβει..».

Κοίταξε ρε(!) ποιοι μιλάνε. Θέλουν να μας στείλουν σε ψυχιατρείο. Ούτε τα διακριτικά του δικού τους μορφώματος(ΝΕΡΙΤ) δεν αναφέρουν.

Για πιο πελατειακό κράτος μιλάτε κύριοι; Όσοι περάσαμε από την ΕΡΤ, γνωρίζουμε με ποιόν τρόπο οι αρεστοί έπαιρναν το εισιτήριο της συνεργασίας η σύμβασης αορίστου χρόνου. Να ξεχάσουμε το νόμο Παυλόπουλου; Η να πάμε σε παλαιότερες εποχές; ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούται να ομιλούν που θα έλεγε και ο Μένιος Κουτσόγιωργας.

Νίκο Παπά, προχώρα στην κατάθεση του νομοσχεδίου, χωρίς καθυστέρηση. Να είσαι βέβαιος ότι θα εισπράξεις τα εύσημα της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτός ο γίγαντας που η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έβαλε στην εντατική, ρίχνοντας την Ελλάδα στο σκοτάδι εδώ και 20 μήνες, ήρθε η ώρα της εξόδου, δίνοντας ζωή και φρέσκο οξυγόνο για μια νέα ναυαρχίδα ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, απόγαλακτωμένη από αρρώστιες και παθογένειες του παρελθόντος.

Η ΕΡΤ, έχει το εμπειρότερο και πλέον εξειδικευμένο προσωπικό σε όλους τους τομείς με μια εμπειρία δεκαετιών. Αυτό το προσωπικό θα τρέξει το νέο φορέα. Δώστε την ευκαιρία κε Παπά να αποδείξουν οι απολυμένοι-εργαζόμενοι ότι μπορούν. Θα σας δικαιώσουν.

Αρκεί το νομοσχέδιο, να δίνει τις δυνατότητες σε όλο αυτό το προσωπικό και σε νέους, με γνώσεις και πάθος να δημιουργήσουν με τη βοήθεια της πολιτείας, έναν ακομμάτιστο και πλουραλιστικό δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Πιστεύω όλα αυτά θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο. Με τη βοήθεια των συνδικαλιστικών οργάνων και τις συναντήσεις που έχετε, κάτι καλό θα βγει από την κυοφορία της ΕΡΤ. Καλή τύχη!
Keywords
Τυχαία Θέματα