Νεο τρομοκρατικο χτυπημα φοβαται η ελας

08:52 28/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Αναβαθμισμένες ομάδες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο οι οποίοι θέλουν να καλύψουν το «κενό» που άφησε η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», βλέπει η Αστυνομία πίσω από την επίθεση στη Microsoft με το...
φορτηγό γεμάτο γκαζάκια. Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που έχει αναλάβει την υπόθεση εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη καθώς εκτιμά ότι η επίθεση ήθελε να δείξει ότι υπάρχουν ακόμη «θύλακες» του αντάρτικου πόλης οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιούν εντυπωσιακά χτυπήματα.
Ευχής έργον χαρακτηρίζουν το γεγονός ότι, τουλάχιστον
προς το παρόν, οι τρομοκράτες δε θέλουν να υπάρξουν θύματα, γι' αυτό άλλωστε κι έβγαλαν τους φύλακες του κτιρίου έξω προτού βάλουν φωτιά στο φορτηγό.
Ωστόσο, ήδη έχουν αρχίσει να συνδέουν την υπόθεση με τη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο μετρό τον περασμένο Φεβρουάριο, μια ακόμη επίθεση που ήθελε να εντυπωσιάσει.
Τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τον τόπο της επίθεσης στη Λ. Κηφισίας είναι ελάχιστα και μη αξιοποιήσιμα αφού ουσιαστικά μόνο οι καταθέσεις των φρουρών υπάρχουν. Ούτε καταγραφές από κάμερες έχουν βρεθεί αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο διέφυγαν οι τρεις κουκουλοφόροι. Πιθανολογείται ότι είχαν μοτοσικλέτες είτε τους περίμεναν άλλοι συνεργοί.
Keywords
Τυχαία Θέματα