Νεα επιθεση κουτσουμπα σε συριζα και αλ. τσιπρα...

Παρακολουθούμε την ολοκλήρωση της προσπάθειας, ο παλιός δικομματισμός να γίνει διπολισμός με τη Ν.Δ. και τοΝ ΣΥΡΙΖΑ ως βασικούς κορμούς...
και με ό,τι επιπλέον δημιουργηθεί στις παρυφές τους, όπως η προσπάθεια για τη δημιουργία νέου σχήματος της κεντροαριστεράς, τύπου “ιταλικής ελιάς”» δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής μιλώντας απόψε στο Ηράκλειο, σε εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ ο γενικός
γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.
Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζοντας τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Συνέδριο του ΚΕΑ (Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς), επανέλαβε ότι πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό κόμμα, το οποίο το ΚΚΕ είχε από την αρχή καταγγείλει «ως το μακρύ χέρι της ιμπεριαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα στο εργατικό κίνημα των χωρών της Ε.Ε., για τη χειραγώγηση των λαϊκών δυνάμεων».
«Αυτού του κόμματος υποψήφιος για την Κομισιόν θέλει να γίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό μοιράζει δεξιά κι αριστερά διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης και συμμόρφωσης στις επιταγές των μονοπωλιακών ομίλων, προκειμένου να εξασφαλίσει στήριξη για να γίνει αυτός το τσιράκι τους στην Ελλάδα».
Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή είπε ότι το σύστημα πότε προετοιμάζει, δημιουργεί, νέα ακροδεξιά σχήματα, πότε κεντροδεξιά, πότε κεντροαριστερά. «Και βάλε -πότε αξιοποιεί την αριστερίστικη τυχοδιωκτική φρασεολογία και πότε εμφανίζει τους ναζιστές φασίστες της Χρυσής Αυγής...ανάλογα με το πώς βολεύει το σύστημα πότε θα την μαζεύει και πότε θα την ξαμολάει, ακριβώς επειδή έχει στόχο το οργανωμένο λαϊκό κίνημα», γι' αυτό τόνισε κανένας εφησυχασμός, απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χ.Α., παντού.
Κάνουν λάθος όσοι λένε ότι δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε
Ακόμη ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι κάνουν μεγάλο λάθος όσοι λένε πως «δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε», γιατί το ΚΚΕ,είπε θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στη λαϊκή διακυβέρνηση, τότε που ο λαός, αποφασισμένος θα πάρει τις δικές του ευθύνες, θα διεκδικήσει και θα αναλάβει την εξουσία του, θα σχεδιάσει την οικονομία του».
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα