Νεα δεδομενα στο δημο βυρωνα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
Αναπάντητο παραμένει αν θα δούμε ξανά ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κόνσουλα σε παρόμοια προεκλογικά στιγμιότυπα τον προσεχή Μάϊο του 2014 αφού,για τους δικούς του πιθανώς λόγους, αποφεύγει να...
τοποθετηθεί ανοιχτά και οριστικά για τις προθέσεις του μέχρι στιγμής,αποτελώντας ουσιαστικά και το μεγάλο ερωτηματικό μετά την οριστική αποχώρηση του νυν Δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά!

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση της GPO
όπου ο σημερινός Δήμαρχος συγκέντρωνε το 52% (όπου σημειωτέον όλοι οι άλλοι υποψήφιοι είχαν σχεδόν μονοψήφια νούμερα) ο κ. Κόνσουλας δεν μετρήθηκε από την εν λόγω εταιρεία,κάτι που αν γινόταν,το αποτέλεσμα σ´αυτή την περίπτωση πιθανώς να είχε και Β´ Κυριακή όπως έγινε και το 2010!

Η ουσία είναι πως ο Π. Κόνσουλας μετά και την ανεξαρτητοποίηση της δημοτικής του παράταξης και την κατάθεση της κομματικής του ταυτότητας αμέσως μετά τις προηγούμενες εκλογές,σίγουρα θα είχε σαφέστατο προβάδισμα σε μια εκλογική αναμέτρηση με νέα δεδομένα και χαρακτηριστικά όπου η απουσία του ειδικού βάρους του ονόματος Χαρδαλιά σίγουρα αφήνει πολύ μεγάλα κενά!
Keywords
Τυχαία Θέματα